Inleiding over de Jeugdzorg!

Het begon in 1996 ik leerde toen mijn partner kennen uit Cuba, zij had uit haar eerste relatie een kind genaamd Reinier.
We hebben samen ook een kind , dus ik ben van mening dat ook je stiefkind behoord tot de familie , en deze ook beschouwd als je eigen kind.

Voordat mij partner in aanmerking kwam voor een verblijfsvergunning ging er meer dan 5 jaar over heen, het bewust tegen houden van papieren door de vreemdelingen politie Purmerend..
De vreemdelinge Politie bleef maar de zaak afhouden, dit station is inmiddels gepasseerd en zal geen toegevoegde waarde meer hebben , maar geeft wel aan dat de Europese rechten van de mens en het kind volledig werd geschonden.

Na 5 jaar werd het eindelijk mogelijk gemaakt om Reinier op te halen uit Cuba.
We waren onwijs gelukkig dat het gezin eindelijk herenigd kon worden met elkaar..
Toen we op dat moment het vliegtuig instapte om onze reis te realiseren, begon de nachtmerrie.

De fouten waren al veroorzaakt in Nederland , mijn partner werd beschouwd als dissident en kon met het zelfde vliegtuig weer retour naar Nederland.
Op het moment dat ik door de Douane heen ging, zag ik een jongetje van 9 jaar dolblij kijken om eindelijk zijn moeder terug te zien.

Dan komt het hoogte punt en de emoties om tegen Reinier te zeggen,” je moeder”,  is weer met het zelden vliegtuig terug naar Nederland.
Denkt u zich eens in hoe het kind op dat moment zich gevoeld heeft wat er op dat moment door hem heen ging als je vijf jaar je moeder niet hebt gezien.

“Ik beloofde Reinier dat ik dat zijn moeder, binnen 2 weken in Cuba laat terug keren , zo gezegd zo gedaan.

Eenmaal terug in Nederland , merkte dat er aanpassing moeilijkheden waren.
“In overleg met onze huisarts gingen we het circus Jeugdzorg in, die zijn weerga niet kenden.
De completen fouten stapelde zich op , ( kinder ) Rechters die mee gingen in het verhaal van Pinokio Jeugdzorg was geen uitzondering..

Kinderdieven

Je gaat er dan van uit dat er hulp wordt geboden , echter de werkelijkheid is anders waar je dan als ouders mee te maken krijgt leugen en bedrog.
Je weet dan niet wat de verborgen agenda’s zijn van Jeugdzorg BV , je vraagt je ook af mag een stichting winst maken?
Dan kom je in aanraking met de Willam Schrikker Groep , die had maar een doel geen kinderen helpen.
Je vraag je dan af, waar is al het geld gebleven die zij kregen van uit het ( PGB ) of de (AWBZ ) enz:

Het resulteerde dat Reinier op civiel titel terecht kwam in de jeugdgevangenis door valse rapporten, die opgemaakt werden door de gezinsvoogd werkzaam voor de William Schrikker Groep in samen span met de Rentray maar ook de Hunnenberg in Nijmegen. De instellingen konden wel toegeven dat er grove fouten waren gemaakt tegen zowel het kind als het gezin. Maar welke advocaat durft de handschoen op te pakken om de schade die hierdoor is ontstaan te verhalen bij de veroorzaken instellingen?
De William Schrikker Groep als hoofdaannemer die letterlijk in samenspan indicatie besluiten vervalste samen met Jeugdzorg Amsterdam, waar geen beroepsmogelijkheden meer tegen open stonden…

Wij zullen stap voor stap zichtbaar maken wat voor gruwelijke schade er is aangericht.
De gezinsvoogd zodanig een vermogen heeft van een leerling van de kleuterschool met haar of zijn kopie plak werk, de oude behandeling plannen met ouders probeerde te bespreken om zo de OTS weer aan de rechtbank te kunnen verkopen..

Het werd ons dan steeds meer duidelijk wat een kind opbrengt per jaar aan OTS, het liefst met de ouders uit het ouderlijke gezag als het effen kan dan is er helemaal geen controle meer mogelijk.

Het kind levert 175.000 Euro per jaar op, we zullen dan ook steeds meer laten zien dat op indicatie besluit met 2 maten wordt gemeten, bij de volgende fase komt dan ook het CIZ in beeld.

Opeens is het kind spontaan genezen vindt u dit niet knap?
CIZ heeft dat namelijk bevestigd zwart op wit , hoe was het mogelijk dat de gezinsvoogd Jasper banen Pinokkio aan de rechtbank Haarlem kinderrechter mvr A.Stefels kon verklaren dat de indicatie besluit bijna klaar was?
Waarop de Kinderrechter Mvr.A.Stefels aangaf dat zij binnen 6 weken een indicatie besluit ten grondslag wilde zien?
De gezinsvoogd kon dit natuurlijk niet meer realiseren bij CIZ en ging winkelen bij zijn maatjes Jeugdzorg Amsterdam ook in Diemen geheel tegen de wet op de jeugdzorg in.

Reinier is nog nooit onderzocht geweest, maar de William Schrikker Groep kon vijf verschillende diagnose stellen..
Dat kan tegenwoordig,” de gedragsdeskundige”, kan dat van uit een rapport opmaken zonder het kind te zien, die geschreven wordt door de gezinsvoogd.
Gezinsvoogd Jasper Banen

Maar ja als de Gezinsvoogd nog gek is op zijn kleuterschool tijd en het plak en kopie nog steeds moet hanteren om zijn rapport te schrijven, dan begrijpt u dat kinderen en hun familie worden genaaid waar ze bij staan.
We laten het even hier bij:
We noem het ook wel in het juridische Jargon de eerste aanleg naar rechtvaardigheid.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.