Hoe staat de William Schrikker Groep tegen over Jezus!

Purmerend:

Op witte donderdag was er een uitzending over Jezus en zijn volgelingen, het volk!
Live-uitzending van het crossmediale project The Passion, studie materiaal voor de William Schrikker Groep en hun bestuursleden en gezinsvoogden.

http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1100067#

De William Schrikker Groep sluit geen onschuldige kinderen op, dat doet de rechter want die oordeelt net als in het Crossmediale project The Passion of je vast komt te zitten of dat je weer naar je ouders mag.”
De William Schrikker groep wast zijn handen in het onschuld ondanks dat ze toegeven dat er zeventien keer bij Reinier en gezin fouten zijn gemaakt.
De informatie die op deze Weblog ten toon gespreid wordt, zullen bijdragen naar  andere ouders, die net als wij jaren lang vechten tegen Judas streken die worden uitgehaald door de William Schrikker Groep, om zo de geldstroom jeugdzorg op gang te houden.”‘
Het Kind levert tussen de 75.000 Euro en 175.000 euro op zonder dat daar enige behandeling tegen over staat.
De instelling heeft dit letterlijk op papier geschreven dat Reinier nooit is behandeld, waar is dan al het geld gebleven?” De papieren afhandeling worden wel ingediend bij de Zorgverzekeraars door middel van een indicatie besluit.Cellen complex Hunnenberg.

Waar was de bevolking die allang in opstand had moeten komen om onschuldige kinderen niet aan het kruis te laten nagelen terwijl zij warmte liefde en bescherming nodig hebben.
Waar was de bevolking die het nooit toe laat dat onschuldige kinderen terecht komen in isoleercellen omdat men als instelling minderjarige proberen te breken.
Waar is de bevolking die wel in Gouda live het verhaal van Jezus christus bijwoonde. Maar niet hun stem laten horen naar de tweede kamer en andere bestuurders van instellingen.
Wel zondag naar de kerk om hun zonde te zuiveren, maar Maandag weer overgaan tot de orde van de dag.

Wij als burgers kunnen niet zien wat voor mistoestanden achter de schermen plaats vinden.
Daar heb je burgers voor nodig die bereid zijn net als Jezus te vechten voor een betere samenleving, waar mensen ongeacht hun uiterlijk ras of afkomst bereidt zijn om op vier  mei stil te staan bij de gevallen slachtoffers uit de tweede wereld oorlog.

Maar is vijf mei ook zo vanzelfsprekend een dag die wij vieren en koesteren,” die symbool staat voor onze vrijheid?
Die vanzelfsprekendheid is dat ook zo,” als kinderen onschuldig vast komen te zitten,” zonder dat zij een misdrijf hebben begaan.
De kinderen en natuurlijk hun ouders kunnen zich niet verdedigen in een systeem waar Kinderrechters, de Raad van Kinderbescherming, Jeugdzorg en de William Schrikker Groep bij elkaar aan een tafel schuiven.
Nee denkt de bevolking dat gebeurd hier niet in Nederland, wij kunnen u vertellen dat dit wel (of nog) gebeurd in Amsterdam en bij diversen andere grote steden, immers de subsidie potten moeten toch ergens aan worden uitgegeven we praten hier over miljoenen Euro’s die wij als belastingbetaler ophoesten. Het is een schande dat we op dertig april 2011 Koninginnedag vieren , op vier Mei 2011 herdenken we ons verzet strijders die er voor zorgde dat wij op vijf Mei als volk feest kunnen vieren. Maar denk ook aan de kinderen die vast zitten in jeugdgevangenissen, die geen vijf Mei 2011 vieren. De kinderen vast zitten in een klein hokje, omdat een gezinsvoogd met zijn vrienden van de Jeugdzorg Amsterdam achteraf een indicatiebesluit afgeeft aan de Rechtbank?

Een kenmerk van organisatiecriminaliteit in de jeugdzorg is het onbevoegd afgeven van indicatiebesluiten

Daarmee de wet op de jeugdzorg artikel vijf , de Europese verdragen van het kind maximaal overschrijd.

We hebben gefaald

Foto ANP

Wij wensen iedereen een zalig Pasen.

Brief Donner over william schrikker groep

Minister Donner vertegenwoordigt Nederland bij de zaligverklaring van de vorige paus.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.