Ouderen hebben ook rechten.

Purmerend:

Hoe heeft het zo ver kunnen komen, wij als babyboomers moeten ons schamen dat wij onze ouders en voor ouders laten behandelen als zwijnen op stal!”
Weer een bestuurslid afgetreden wegens zaken vullen en onze ouders te kort schieten in alle faciliteiten waar ze gewoon recht op hebben.

Zij waren de genen die in de oorlog bereid waren om bloembollen te vreten.

Als je honger hebt eet je alles.

Zij waren bereid om gevaren te lopen voor u en mij,” vrijheid,” die we weer gezellig vieren op vijf Mei 2011.
Wanneer reken we eens af met het graai bestuur en Raad van Toezicht die wel over de drie ton vangen maar als je hun nevenfunctie opvraagt zich beroepen op de wet op de privacy ?

Begrijpt u het nog uw ouders kunnen niet meer mee komen. Voor dat je het weet net als binnen in de jeugdzorg krijgt u Papa of mama geen hulp die u zo graag wens in hun laatste fase van hun leven.

De oudere generatie is namelijk niet gewend om de mistoestanden aan de kaak te stellen, laten we alleen maar het misbruik binnen de kerkelijke instanties, of Jeugd (internaten) onze ouders schamen zich voor wat hun overkomt. 
Politieke partijen moeten hun ogen uit hun kop schamen dat dit in 2011 nog voorkomt dat zelfs onze ouders op hun ouderdag voorziening niet meer van uit kunnen gaan dat zij de juiste hulp krijgen die ze verdienen.

Notabenen de generatie die na de oorlog het land hebben opgebouwd worden weg gezet als kosten en last post om daar maar zo snel mogelijk van af te zijn, ja mensen dit is onze Nederland.

Stay tuned.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.