Welke mensen zaten achter de opsluiting van Reinier?”

Purmerend:

Wanneer je te maken krijgt met de Jeugdhulpverlening en hun lieve aardige mensen, die zo met het kind en het gezin bekommerd zijn komt zeer bedrogen uit.
De valkuil waar je als gezin in terecht komt ga je pas in een latere stadium zien, maar dan is het te laat.
Je wordt uitgenodigd op diversen locaties, om verschillende hulpverleningsinstanties  zoveel mogelijk dossier opbouw te laten verkrijgen. In een later tijdstip wordt het dossier tegen het gezin gebruikt om zo de OTS en daarna UHP te laten uitvoeren.

Mevr. Irene Stols Raad voor de Kinderbescherming geeft opdracht aan de William Schrikker groep om een onderzoek te verrichten naar het gezin.
Wat voor de Raad van de Kinderbescherming het mooiste is wat ze kunnen overkomen is ouders die mee werken.
Wat de gevolgen kunnen zijn als een kind terecht komt in een jeugdgevangenis, zonder dat hij een misdrijf heeft gepleegd.

Bij ons als gezin was dit anders, ouders constateerde dat er iets mis was met het kind.
Ouders gingen met hulpvragen naar de huisarts, die ons door stuurde in de doolhof van de Jeugdhulpverlening.
Later krijgt u meer inzicht in de ketenpanters die lekker mee konden smullen van de subsidie taart.

Wie waren op dat moment in de rechtbank om Reinier de genadeslag te geven, die ouders deden verbleken toen zij er achterkwamen waar Reinier werd opgesloten.
Er lag een verzoek die opeens op het
laatste moment werd terug getrokken door de Raad voor de Kinderbescherming om zo Reinier letterlijk en figuurlijk te naaien waar hij bij stond, normaliter is dit onmogelijk dus hier is spraken geweest van overleg achter de schermen , later zullen we hier verder op doorgaan.

Het volgende moet ook als ingelast worden beschouwd let u eens op de intrekking van de Raad voor de Kinderbescherming?

REINIER

, geboren te Mariano, Cuba 280589020404 Verzoek Raad om OTS bij KIR

050404 Intrekking verzoek 020404 met nieuw verzoek. LEEFLANG F.A. mw. HOOGENDIJK A.

Wie zijn deze dames ?

De Raad voor de Kinderbescherming:, vertegenwoordigd door mevrouw F.A. Leeflang;
15 okt 2004 LEEFLANG F.J. ; Mw. Advocaat bij Boekel De Nerée ; beëdiging 1994 ….. Raad voor de Kinderbescherming Directie Noord-West , vestiging Alkmaar , …..

LEEFLANG F.J. ; Mw.
Advocaat bij Boekel De Nerée ; beëdiging 1994
Postbus 2508 , 1000 CM Amsterdam
Tel 020-4313102 , fax 020-4313143
fred.leenang@bdn.nl
[vademecum advocatuur 2001]
beëdiging 1994 en 1999
Tel 020-4313162 , fax 020-4313186
frederieke.leeflang@bdn.nl
http://www.boekeldeneree.nl
[vademecum advocatuur 2004]

De Brief van de William Schrikker Groep

 

De volgende informatie moet dan ook als ingelast worden beschouwd en hier zien we meteen de Match.

Dhr Mr. drs. K.D. Meersma?

De William Schrikker Groep kwam met de volgende informatie. Wij vragen ons wel af hoe dicht bestuursleden en de rechtelijke macht bij elkaar zitten.
Mag een advocaat van een cliënt ook zitting hebben in de zelfde  bestuur ?
Mag een Advocaat van de Raad voor de Kinderbescherming werken op de zelfde kantoor als een bestuurslid van de William Schrikker Groep zie brief Bestuursleden!
Moest het niet zo zijn dat Mvr. F.A.LEEFLANG zich ging verschonen en terug trok uit het proces om enige belangenverstrengeling tegen te gaan.

Steeds meer gaat u inzien hoe de William Schrikker Groep zich gaat voorzien van belangenverstrengeling bestuursleden , die banden hebben met de overheid en de rechtelijke macht. De kranten staan er bol van wat dit tot gevolgen kan hebben als je elkaars vriendjes bent.
Mvr Janny Nab denkt dat het niet zo vaart zal lopen, wij denken daar anders over als je zeventien keer toegeeft dat je fouten hebt gemaakt. Maar omdat de William Schrikker Groep onder Justitie valt,  zal je als burger nooit winnen. Op video later hier meer over.

We zullen u de lijst van de ronde tafelgesprekken in beeld brengen, dan weet u ook meteen wie vriendjes zijn. Immers: ons kent ons, zullen we maar zeggen. Wie betaalt dit trouwens?”.

Dhr Mr. drs. K.D. Meersma?

De William Schrikker Groep verklaart het volgende!.
Dhr. Mr. drs K.D. Meersma Lid van de Raad van Toezicht is werkzaam voor advocatenkantoor Boekel de Neree te Amsterdam .wat is de reden dat een advocaat die nota bene kinderen moet bijstaan ook plaats neemt in het bestuur van de William Schrikker Groep. Hoe staan ouders nu tegen advocaten aan te kijken, terwijl als we de statistieken er op nakijken de ouders en kinderen altijd aan het kortste eind trekken. Spreken wij hier nog wel van een eerlijke rechtsgang?

Nu wordt het echt spannend kloppen deze bewering ?

Klaas Meersma nieuwe partner AKD
Advocaten- en notariskantoor AKD heeft mr. drs. K.D. (Klaas) Meersma per 16 september 2010 benoemd tot partner. Hij is afkomstig van Houthoff Buruma en komt de vakgroep Overheid & Onderneming in Amsterdam versterken.

Klaas Meersma houdt zich met name bezig met het adviseren van zorgaanbieders over financiering, samenwerking en vastgoed. Daarnaast staat hij veel zorgaanbieders bij in procedures tegen de overheid, met name over tarieven. Klaas Meersma publiceert sinds 2005 met grote regelmaat over zorggerelateerde kwesties in ondermeer het Nederlands Juristenblad, Zorg & Financiering en – als vaste columnist – in Zorgvisie.

“Zorg is een van de speerpunten van AKD. Met het oog op de toenemende vraag vanuit de markt zijn wij bezig ons team uit te breiden en we zijn dan ook erg blij met de komst van een specialist als Klaas Meersma.”, stelt Bert Heikens, bestuursvoorzitter van AKD.

Over AKD
AKD behoort met 230 advocaten en notarissen tot de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Het kantoor helpt haar cliënten – vanuit een fullservice concept – op bijna alle rechtsgebieden met hoogwaardige dienstverlening en een persoonlijke benadering. AKD heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. Meer informatie kunt u vinden op www.akd.nl.
——————————————————————————————–      foto van specialist
NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

AKD
Han Weegink
Directeur Marketing & Communicatie
Telefoon: 088 – 253 5384
E-mail: hweegink@akd.nl

AKD feliciteert Francia Simon uit de Dominicaanse Republiek met het winnen van de internationale kindervredesprijs 2010.

Weet u inmiddels hoeveel kinderen worden misbruikt in de Cariben? en Zuid-Amerika?”
Dan moet u even vragen aan mvr. Janny Nab die Zeventien keer toegeeft dat er fouten zijn gemaakt met Reinier. Maar schuld bekennen ho maar. Wij zullen u stap voor stap laten zien met beeld en geluid, dat er ernstige mistoestanden zijn gepleegd tegen het gezin.

Mvr.E.Zijlmans Ex gezinsvoogd

Daarmee hebben de ouders er alles voor over gehad om via de hulpverlening de juiste behandeling voor Reinier te verkrijgen.

Maar als je zo een hulpverlening van de William Schrikker Groep aangewezen krijgt, nee zelfs opgedrongen krijgt, dan vraag je toch bij je zelf af wie had hier nu opgesloten moeten worden mvr. E. Zijlmans of Reinier, je zal maar te maken krijgen met zo een gezinsvoogd? We zien nu pas dat de media berichtgeving maakt over Fraude in de AWBZ en de PGB lees hier het artikel: http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/1881918/2011/04/28/Zorgverzekeraars-ontdekken-366-fraudegevallen.dhtml

Stay tuned.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.