De 1 Mei viering in Cuba?”

Purmerend:

De één Mei viering in Cuba is voor Reinier een gesneden koek, hij weet niet beter.
Zijn gedachten “ik wordt eindelijk herenigd met mij moeder en de rest van de familie. Een veilig Land die rechten van het kind hoog in hun vaandel hebben staan. Het land genaamd Nederland. De PVDA die de zelfde liedjes zingen als in Cuba, maar of van uit hun gevoel dat ook zo is?” maar hem als kind wel onrechtmatig lieten opsluiten Solidariteit noemen ze dat bij de PVDA?” 

Janny Nab Telegraaf.nl)

Reinier kreeg geen hulp, maar tegenwerking van de gezinsvoogd Eva Zijlmans. Zij naaide hem en het gezin letterlijk een oor aan. Mvr Janny Nab die toen als directeur verantwoordelijke was voor de jeugdbescherming. Zij nu als cliënten ambassadeur toegeeft dat er fouten zijn gemaakt. Maar dan doen we even barba truck en we zijn dan opeens als cliënten ambassadeur niet meer  verantwoordelijkheid voor het verleden. Wij als ouders denken daar toch anders over. Hier zijn bewuste fouten  gemaakt. Deze fouten waren niet nodig geweest als er geen smerig spel werd gespeeld.
Later komen we hier verder op terug.

” Ik krijg  als ouder steeds meer mijn twijfels of de William Schrikker Groep wel de juiste gezinsvoogd op deze zaak heeft gezet.
Mvr. Eva Zijlmans hier op deze foto, was totaal niet in staat om zelfs een brief naar het gezin te schrijven.  Deze luide als volgt:
Beste André
Allereerst  excuses voor het ontbreken van een achternaam op de envelop, deze had ik helaas nog niet van je!`Dan ga je toch wel even na denken als mvr. Eva Zijlmans haar geheugen in de steek laat, terwijl zij al een tijd bij het gezin betrokken was.
Kan hier spraken van zijn dat zij tijdens de rechtszitting haar geestelijke vermogen van slag was, gezien de foto dat zij bewust fouten heeft gemaakt. Dat de minderjarige nooit een eerlijk proces heeft verkregen.
Hier kunt u de uitzending met stapels aan bewijs terug zien, die in zijn geheel op deze weblog vertoond zullen worden.

Mvr. Janny Nab kon gisteren niet veel uitleg meer geven, ze had wat haast om naar een personeelsdag te gaan. De reactie die achter af wordt gegeven na zo een knuffel cursus blijf je dan om lachen.

We zijn zeer tevreden over het verloop!

Iedereen vond de activiteiten erg leuk en het personeel van Fitland erg enthousiast. Zelfs collega’s van me die anders alles behalve actief zijn en niet van actieve bezigheden houden, hebben zeer enthousiast meegedaan.

Ook hier komen we op terug.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.