Kan een William schrikker groep een juiste onderzoek starten?

Purmerend:

Is de William Schrikker Groep in staat om de juiste onderzoek te starten?
We zullen u eerst duidelijk maken dat Reinier toen 14 jaar uit zijn ouderlijke omgeving werd weggeplukt door politie Purmerend tussen 06.00 uur en 06.30 uur met een kabaal van klop klop open doen.Reinier werd weggevoerd op een civiele basis , niet op een strafrechtelijke situatie. Waarom werd Reinier waarvan zowel Reinier als ouders overeengekomen waren dat er een behandeling moest plaats vinden om trauma’s te verwerken uit het verleden.
S’morgens vroeg zo vroeg van huis gehaald tot 10.00 uur vast zat op het politie bureau Purmerend , toen door het hele land werd vervoerd en tegen 23.00 uur aankwam in de Hunneberg zonder enige eten en drinken, naar lang aandringen van Reinier kon hij brood eten je moet je als William Schrikker Groep je ogen uit je kop schamen dat je zo met kinderen omgaat maar we hebben het al aangegeven in die tijd was Mvr. Janny Nab  verantwoordelijk voor de uitvoering.
De vraag blijft is zij wel of niet op de hoogte gesteld van de problemen die zich afspeelde binnen het gezin, namens toen de minderjarige Reinier die totaal van zijn stuk was gebracht omdat hij van uit het niets terecht kwam in de gevangenis

Welke gezinsvoogd was hier verantwoordelijk voor, Mvr Eva Zijlmans kreeg een missie mee want anders twijfel ik erg aan haar pedagogische opleiding die zij heeft genoten dat men een minderjarige binnen de wetten Artikel 6 EVRM artikel 8 EVRM totaal niet volgens conform de letter van de wet heeft gehandeld , mevr. hield meer van feesten als dat zij haar https://andreblogt.wordpress.com/2011/05/08/wob-verzoek-william-schrikker-groep/#more-239

Later komen we hier op terug Mvr Irene Stols die het Dossier van Reinier zo in elkaar heeft gezet dat Reinier letterlijk en figuurlijk genaaid werd waar hij bij stond , inmiddels heeft mevr. Irene Stols ook een kindje gekregen wij wensen haar veel wijsheid en geluk…

Hier uit bleek dat Mevr. Eva Zijlmans op eigen houtje zonder enige grondige onderzoek een beslissing nam, die het gezin meer dan 14 jaar in de ellende heeft gestort brieven met dreiging als wij niet deden wat de gezinsvoogd wilden Reinier nog meer problemen opliep door middel van de isoleercel bewijs zullen wij in de volgen situatie openbaar maken.
Reinier liet zich niet kennen en als een trost in de branding hield hij stand in de isoleercel, men brak deze jongen niet.

Mvr Eva Zijlmans werd onhoudbaar naar dat zij een gesprek kreeg met de stiefvader die haar verwees dat zij beter vakken kon gaan vullen bij Albert Hein omdat zij totaal niet in staat was om met kinderen om te gaan.
Dit blijkt wel weer uit de foto die ons werd toegestuurd hoe zij in het leven stond…
Mevr. Eva Zijlmans leefde in een ander wereld als de werkelijkheid
Als dit soort medewerkers inmiddels erkend door Mvr Janny Nab 17 keer wordt toegeven dat er fouten zijn gemaakt. zelfs toe wordt gegeven dat de (stief) Vader inhoudelijk goed op de hoogte is van het Dossier en in de loop van de tijd binnen 14 jaar zo veel kennis heeft opgebouwd dan vraag je toch wel af over er mensen in dienst zijn bij de William Schrikker Groep wel hun vak verstaan , Mvr Eva Zijlmans is na deze zaak ook op staande voet ontslagen. Zij is niet meer werkzaam voor de William Schrikker Groep.

Rick Goudsmit (boven) en Jasper Banen in hun C-Lab. (Foto: Sandra de Haan)

We laten het even hier bij wordt zeker vervolgt met Dhr. Jasper Bannen die zie de email die hij verstuurde op de zelfde voet verder ging , of wij daar nog Audio fragmenten van moeten sturen terwijl ik hem aan de lijn had is nog een overweging die wij zullen maken.

Als de William Schrikker Groep wat moeite heeft met de bewijslast, dan verzoek ik u de volgende film te bekijken….

Hoe kon het zo zijn dat de verantwoordelijk directeur mvr Janny Nap niet heeft


Janny Nab Telegraaf.nl)

ingegrepen terwijl zij wel op de hoogte is gesteld rond om dossier van Reinier  zelfs van uit het ministerie een verzoek kwam om het dossier van Reinier op te sturen bevestig door Mvr. Toos Jansen per e-mail.

Stay tuned.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.