William schrikker Groep bekend schuld.

Purmerend:

Mvr. Nanny Nab en haar collegae geven toe dat er ernstige fouten zijn gemaakt in de zaak van Reinier.
Politiek gezien probeer je partijen te bereiken, om aan te geven als een klokkenluider dat je stiefzoon kapot wordt gemaakt door een systeem, waar veel fouten worden gemaakt net als in de thuis zorg hulp wordt gedeclameerd maar niet plaats vind.
Binnen kort kunt u het gesprek verwachten,” wat de houding is van de William Schrikker Groep”

Het gezin , maar ook de minderjarige compleet de vernieling in helpen door Rechtbank Haarlem te misleiden. Hulp aan te vragen die niet geboden wordt aan de minderjarige. Toentertijd was Mvr. Nanny Nab als Directeur Jeugdbescherming verantwoordelijk voor de zaak van Reinier en ouders , waarom heeft zij niet ingegrepen en heeft het zo ver laten komen?

Tijdens een gesprek geeft haar collegae toe dat de stiefvader zeer goed bedreven is in dossier opbouw , maar zij niet machtig zijn om alles te controleren ?
Mensen we spreken niet over een stukje brood die je koopt bij de bakker en als het niet voldoet aan de eis je het even komt omruilen.
Hier werden alle rechten van de Minderjarige geschonden die in strijd zijn met de Internationale verdragen die eerbiedig zijn beklonken in een gezamenlijke Europese Wetgeving.
Mensen het kan toch niet zo zijn dat u miljarden uit u portemonnee laat roven, omdat wij moeten voldoen aan de opdrachten van Europa terwijl de William Schrikker Groep compleet de regels overtreden, zij zijn immers niet de enige die deze regels overtreden. Ook scholen in Nederland die op jonge leeftijd u en mij kinderen testen is de normaalste gang van zaken.
Mensen kom in beweging laat u stem horen vraag op school het contactjournaal van u kind op. wees betrokken bij u kind, wij hebben de bewijzen dat bij Reinier de Indicatie besluit onbevoegd zijn afgeven omdat het zo makkelijk ging. 

Meneer Wiel Jansen die aanwezig was in de Rode Hoed, gaf aan hoe makkelijk een PGB gestempeld kon worden, om zo de zorg binnen te halen. Getuigen webmaster van de SDNL. Tevens melde hij dat Karel Verwey  verantwoordelijk bleef voor de uitvoering van de PGB.

Waarom is er politiek niet ingegrepen?

Er waren zoveel aanwijzingen en tot nu nog, de verantwoordelijke man binnen Cordaan maakt nog steeds de zelfde fouten.  wanneer grijpt de minister in en gaat beginnen met een groot onderzoek?

Karel Verwey (Bron foto: Cordaan.nl)

Karel Verwey (Bron foto: Cordaan.nl)

Advertenties

Reacties zijn gesloten.