Kinderen pikken het niet meer van de Jeugdzorg.

Purmerend:

Vandaag heeft er iets opmerkelijks plaatsgevonden.

Jeugdzorg Purmerend valt nu schijnbaar onder Bureau Jeugdzorg Amsterdam. U weet wel die instelling die nogal makkelijk PGB stempelt en onderaan een handtekening (krabbeltje) zonder naam zet.

Wat steekt er achter de aanval die vanuit Jeugdzorg Purmerend (Amsterdam) op het gezin wordt uitgevoerd.

Mevrouw x Jeugd hulpverlener komt met een brief over een zorg melding.

Jeugd hulpverlener Jeugdzorg Purmerend.

Dus nu gaat het niet meer over Reinier, nu gaan we de meest gluiperige aanval op de andere zoon uitvoeren. Mensen het is niet te geloven dat dit soort praktijken in Nederland kunnen plaatsvinden.

Nederland die de braafste jongetje van de klas die kinderrechten hoog in hun vaandel hebben staan. 

Op 27 mei 2011 komt de volgende brief binnen van Jeugdzorg Purmerend.

Brief Jeugdzorg Purmerend

Er zijn geen hulpvragen van ouders of wie dan ook. Weer bemoeit jeugdzorg in ons leven. Al veertien jaar hebben ze het leven van Reinier totaal verwoest wegens het niet behandelen.

Wat doe je dan met stichtingen die toegeven dat ze fouten hebben gemaakt en niet helpen, daar doe je geen zaken meer mee. Onbegrijpelijk dat alles vol zit met fouten. Drie keer in een gesprek worden de namen al verkeer gespeld!

Dan schrijven ze zelfs de moeder van mijn zoon haar naam ook nog eens verkeerd, zouden ze weer met verkeerde dossier werken? Dan wordt er vermeld door Jeugdzorg Purmerend (Amsterdam) dat er op school een IQ test moet worden afgenomen, want in speciaal gevallen mag Jeugdzorg dat! Zeggen ze.
Jeugdzorg Purmerend(Amsterdam) is hierin een eigen leven gaan lijden, wat meer lijkt op wraak omdat ze in zeer zwaar weer terecht zijn gekomen. Ook omdat ze de school er in te betrekken die nergens iets wat van af weet.

Wederom staat Stichting bureau Jeugdzorg weer glas hard te liegen in de brief…….

Luister hier naar het fragment vandaag gesproken met Mvr. van der L.

Kijk straks naar deel twee hoe kinderen in opstand komen tegen de Jeugdzorg.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.