Met dank aan Hart van Nederland.

Purmerend:

Het wordt steeds meer onhoudbaar voor de William Schrikker Groep.

Janny Nab (Bron foto: Telegraaf.nl)

Mvr Janny Nab wil graag met ouders in contact komen, waar het mis is gegaan.Waar de William Schrikker Groep heeft gefaald.

We gaan even naar Meneer Peter Kouwenberg,” de man die in TV Programma Netwerk een uitspraak doet waar niemand wat mee kan. Als de William Schrikker Groep faalt, dan moet hij op stappen het gebeurd onder zijn verantwoordelijkheid.

Mvr Janny Nab is mede verantwoordelijk voor het geen wat nu weer in de media terecht komt, zij verklaarde immers meneer Fleeré u moet vooral doorgaan om de media in kennis te stellen over de mistoestanden binnen de William Schrikker Groep.  In uw zaak over Reinier verklaarde wij, dat wij zeventien keer fouten hebben gemaakt, maar wij vergoeden niks…

Geen probleem, we zullen kijken hoe meer ouders in verzet gaan komen, omdat Stelselmatig het zelfde spelletje wordt gespeeld.

http://player.omroep.nl/?aflID=10953083&start=00:10:59&end=00:25:16

Doc2

Peter Kouwenberg (P.)
E-mail: pk@virtuoos.nlCurriculum Vitae van Peter Kouwenberg (P.).
Misstanden in tehuis Zeist

De Inspectie voor de Gezondheidszorg is ernstig geschrokken van de situatie bij verschillende locaties van Stichting Zonnehuizen in Zeist.

Het tehuis voor kinderen met een verstandelijke beperking is verwaarloosd en gevaarlijk. Daarnaast blijkt dat personeel onvoldoende is opgeleid en dat de jongeren niet op een adequate manier zijn behandeld. Een aantal ouders klaagde al veel langer tevergeefs over de situatie. Zoals de moeder van de 9-jarige Melissa, zij probeert haar dochter weg te krijgen uit een van de huizen van de stichting.

Mvr Janny Nab is in het leven geroepen als cliënt ambassadrice,dit heeft weer gefaald. weer gaat het mis bij de William Schrikker groep.

http://www.hartvannederland.nl/nederland/utrecht/2011/misstanden-in-tehuis-zeist/

We komen hier snel op terug ..

Advertenties

Reacties zijn gesloten.