Hoe krijgt de Jeugdhulpverlening zijn geld van de verzekering?

Janny Nab (Bron foto: Telegraaf.nl)

Purmerend:

Hoe krijgt de Jeugdhulpverlening zijn geld van de verzekering?

Waarom dreigen Gezinsvoogden ouders uit hun ouderlijke gezag te zetten?
Wat is daar de motiverende reden van?
Wij gaan met toestemming van moeder de foto’s laten zien, hoe haar kinderen opgesloten zitten door de William Schrikker Groep, gedwongen medicatie krijgen zonder dat de moeder daar toestemming voor geeft.
Haar kinderen zijn misbruikt door Robert M en zijn Partner Richard O, vlak daarna werden haar kinderen stiekem van school afgehaald door de William Schrikker Groep.
Mevr.de Vos Gezinsvoogd dwingt nu moeder mee te gaan in het behandelingsplan anders zal zij uit het ouderlijke gezag worden gezet.
Inmiddels met de Journalist is Mevr. Janny Nab van dit geheel in kennis gesteld.

Wij willen nog even het volgende aangeven en tevens geld dat voor de gehele branche binnen de Jeugdhulpverlening.

Laten wij dus duidelijk zijn: Het verplicht gebruik van een medicijn van een bepaald merk is in strijd met het recht op de integriteit van het lichaam. Artikel 8 van het Europese verdrag voor de rechten van de mens en het kind. Het is het begin van een mogelijke nieuwe genocide, waar het systeem van de Nederlandse elite goed in is.[2] Hierdoor is deze wet ondeugdelijk en onmenselijk. Het is een wet zonder moraal en zonder ethiek. Jeugdzorg dient in een rechtstaat moeder te dagvaarden voor de onafhankelijke kantonrechter, zodat deze ‘natuurlijke’ beroepsgrond bij een onafhankelijke rechter in het publieke domein kan worden besproken bij akte


Lijn5
Orthopedagogische instelling met behandel- en begeleidingsvormen voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Indicatiestelling, financiering en aanmelding
De behandeling van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking word gefinancierd vanuit de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten). Dat betekent dat voor deze hulpverlening een geldige indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) vereist is. Voor aanmelding en informatie kunt u terecht bij het Zorgloket van Lijn5.Kan Mvr. Janny Nab nog eens duidelijk aangeven bij de journalist die een email in bezit heeft van Gezinsvoogd Carla Verkooijen u weet vast nog wel om welke email het ging.
Dan de vraag aan u Gezinsvoogd lachende scheerkwast Jasper Banen tevens  kunstschilder hoe kwam hij aan een indicatiebesluit van Jeugdzorg terwijl hij bij uw buren naast u moest wezen namelijk CIZ.
Was uw Gezinsvoogd die onder u supervisie stond niet zo erg goed bekend met de wet op de Jeugdzorg

We kregen eindelijk het inzicht door een TV uitzending

De reden dat ouders en kind gedwongen worden om bij het behandelingsplan aanwezig te zijn, heeft alles te maken om geld meer is het niet.
Als behandelaar ben je verplicht voor de verzekering een onderzoekje te doen?
Dus de behandelaar krijgt pas de behandeling vergoed en ook de medicatie, als desbetreffende instelling kan overleggen dat ze verplicht het onderzoek hebben uitgevoerd die de verzekering eist!

Kijkt u hier naar het filmpje waar ook de zelfde regels gelden als binnen de jeugdzorg.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Wanneer de ouders (verzorgers) dus niet mee werken aan de bespreking van de behandelingsplan, die vaak al verouderd zijn met leugens , om zo de medicatie te kunnen voorschrijven samen met de therapieën, zodat men de indicatie vergoed krijgen van de verzekering.

Steeds meer ouders en (verzorgers) maar ook Kamerleden staan er bij stil waarom kinderen, ondanks de ouders beschikken over het ouderlijkgezag hun kinderen worden ingeschreven bij de Jeugdzorg verzekering VGZ?
Heel veel ouders en verzorgers weten het vaak niet, komen daar ook niet achter omdat kinderen gratis mee verzekerd zijn?
Alleen het verschil is dat kinderen bij Jeugdzorg gratis zijn mee verzekerd aanvullend en als ouders basis verzekerd zijn ook de kinderen basis verzekerd zijn.
Klopt dat eigenlijk wel artikel 1 van de Grondwet iedereen is gelijk?
Waarom denkt u dat tot 18 jaar kinderen nog onder de Jeugdzorg vallen en daarna niet meer?

Als u niet mee werkt kan er in princiepen geen behandeling plaats vinden voor u kind, dus dan wordt de toon van de Gezinsvoogd al wat dwingende en gaat u aanwijzingen geven in het kader van de behandeling die nodig is voor u kind?
Mocht dat niet helpen dan zal de Gezinsvoogd er alles aan doen om u te schorsen uit de ouderlijkmacht, door een beschikking aan te vragen bij de rechtbank?
Maar die indicatie krijgt ze natuurlijk niet zomaar, er moet dus een rapport opgesteld worden.

Het rapport moet zo aannemelijk gemaakt worden, dat de kinderrechter het slikt als zoete koek.
Wanneer de kinderrechter het vonnis bekrachtigt, staat de weg open voor een jaar geld binnen halen zonder hulp?
Het kind krijgt medicatie toegediend blijft daardoor lekker rustig, de behandelaar houd een verslag en deze wordt over een jaar weer besproken met de ouders en de minderjarige om de volgende fase van geldstroom binnen te halen.

Dan is de vraag bij welke beroepsvereniging zit de Jeugdhulpverlening aangesloten?
Wij hebben dat even grondig uitgezocht, dit blijken de volgende beroepsverenigingen: NIP, NVO, NVMW, Phorza te zijn.
Later komen we hier verder op terug in een ander stuk over de verzekering Jeugdzorg.

De Jeugdzorgbranche heeft dus een collectieve contract afgesloten met VGZ waarom kinderen zijn toch gratis mee verzekerd bij de ouders, kinderen zijn Premie vrij tot hun 18 jaar.

Wat gebeurt er zodra de jeugdige 18 jaar wordt?
Zodra de jeugdige 18 jaar wordt, eindigt het recht op deelname aan de collectieve overeenkomst.
Zoals afgesproken is met de Bureaus Jeugdzorg, daarmee beëindigt de VGZ ook de aanvullende verzekering. Dit gaat automatisch; u hoeft daar niets voor te doen.
En wat gebeurd er dan met de Jeugdige, juist u kunt het al invullen u mag er weer lekker voor zorgen hiep hiep hoera….

Maar met wie werkt VGZ samen dit kunt u bekijken op deze link en dan blijft de vraag waarom geeft Jeugdzorg geen inzicht terwijl je daar als ouders en (verzorgers) recht op hebt, ook in het medische dossier.

We hadden toch een “vrije Keus” bij welke zorgverzekering konden aansluiten? Maar is dat ook zo in de praktijk?
Daar gaan we later dieper op in:
waarom binnen de scholen opeens hulp teams als paddenstoelen de lucht in schieten.

Wordt vervolgt:

Advertenties

Reacties zijn gesloten.