Jeugdzorg Amsterdam (PVDA) gefeliciteerd!”

Purmerend:

Vandaag vieren we de 1 mei 2011 viering, “deze wordt over de hele wereld uitgezonden en gevierd!”
Wij feliciteren dan ook de bestuursleden van de jeugdzorg Amsterdam (PVDA) met hun gezellig feestje 65 jaar bestaan.”Deze mag je natuurlijk niet missen.

Zoals we al eerder aan gaven bekijken wij even wie de bestuursleden en Raad van Toezicht zijn binnen Jeugdzorg Amsterdam, hoe zat dat ook al weer eerst tijd voor het lied namens de opgesloten kinderen.

http://youtu.be/FDmSzDtkZYw

De bestuursleden PVDA die hun vuist naar hun borst brengen, maar eigelijk niet weten waarom. Wat de werkelijkheid betekende van de 1 mei viering voor onze voorouders die streden voor een echte democratie!
De PVDA die stond voor zijn arbeiders maar zijn ziel verkocht aan graai cultuur, tja hoe ga je dat uitleggen aan je achterban alles moet eerlijk verdeeld worden?

Waar zijn de jaarverslagen van Jeugdzorg Amsterdam , de laatse is van 2008 we leven nu in 2011?

Dhr Job Cohen weet daar alles van als de er zijn nogal wat gesprekken gevoerd op hoog nivo over de Amsterdamse Jeugdzorg en projecten zoals in Slotervaart, toch wel fijn dat er zoveel subsidie los kwam, maar of er ook kinderen en gezinnen mee werden geholpen blijft de vraag of komen er straks stukken in beeld die dat gaan onthullen wie weet?

We feliciteren natuurlijk vandaag bij zo belangrijk dag de volgende personen.

CV E. G

E. G was gemeentesecretaris van de gemeente Amsterdam van 1-8-1999 tot 1-10-2007.

E. G is geboren op 23 mei 1962 in Den Haag. Hij is gehuwd en heeft 2 kinderen.

Na het VWO studeerde E. G politieke en bestuurswetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Later volgende hij de opleiding Executive Master of Informationmanagement aan de samenwerkende Amsterdamse universiteiten.

Zijn loopbaan bij de overheid begon toen hij 24 was, als beleidsmedewerker bij de directie Financieel-Economische Zaken van het ministerie van Financiën.

In 1989 maakte hij de overstap als hoofd Bedrijfsplanning bij de Belastingdienst.

Van 1992 tot 1995 werd hij plaatsvervangend directeur Financieel-Economische Zaken / hoofd van de afdeling Beleidszaken.

Dat was zijn laatste baan bij het ministerie van Financiën, want in 1996 stapte hij over naar het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar hij zich als directeur Financieel-Economische Zaken nog wel met financiën bleef bezig houden.

In 1999 werd E. G plaatsvervangend secretaris-generaal van dit ministerie.

Op 1 augustus verliet hij Den Haag om gemeentesecretaris van Amsterdam te worden.

(bron: gemeente website Amsterdam d.d. 5 oktober 2007).

Nevenwerkzaamheden

Advertenties

Reacties zijn gesloten.