Jusitie instelling Alexandra?

Purmerend:
Breaking News van uit William Schrikker Groep Amsterdam:

Vandaag hebben we kunnen waarnemen dat de William Schrikker Groep, voor een jaar verscherpt toezicht is opgelegd. Dit kunt u  hier  lezen.
Er bleek dus wel degelijk meer aan de hand te zijn, wat ook altijd toe is gegeven door
mvr Janny Nab (EX) cliënteambassadrice heeft nu een functie als directrice Expertisecentrum. Waarom wordt er niet inhoudelijk op ingegaan door de Perswoordvoerder? Waarom heeft deze wisselfunctie plaats gevonden?
De inspectie Jeugdzorg was hard in zijn oordeel. Dit kunt u hier en hier lezen. Betekend dit dat de William Schrikker Groep nu eens flink grondig word doorgelicht?

De dagvaarding van de huis advocaat is bij mijn op de deurmat gevallen.
Jeugdzorg Amsterdam wil het gevecht aan om hun gelijk te krijgen naar aanleiding van een lang lopend conflict.
We danken dan ook de media die precies op het juiste moment de zaak gaat redden, en we laten het hier even bij.
Jeugdzorg Amsterdam kent deze instellingen wel en we hebben nog wat leuke foto’s met dank aan de SDNL die de dames in deze uitzending in een pakje vonden waar geen viagra pil tegen op kan..

Mevrouw Mr. E.Lam Huisadvocaat van Jeugdzorg verbonden aan kantoor Keizerhof  Advocaten Keizersgracht 618 Amsterdam. gaat proberen Journalisten hun monden te snoeren.

Want zij is absoluut niet van gediend dat men scherp naar de Jeugdzorg kijkt en in het juridische Jargon een Journalist (politicus) probeert aan de ketting te leggen.

Deze uitspraak gaat gevolgen hebben voor de Journalistiek, die door deze dame misschien geschiedenis wordt geschreven.
Heb je dan de lef als Journalist om nog over de Jeugdzorg te schrijven? Dan zullen dit soort uitzendingen niet meer plaats vinden.
Want Jeugdzorg Amsterdam en de William Schrikker Groep wil namelijk niet aan dit soort praktijken worden herinnert. Het falen van het beleid.
Zullen we naar de uitzending kijken en weet u wie de bestuurders zijn of waren van Alexandra?

http://embed.vpro.nl/player/?src=urn:vpro:media:program:17702061&skin=hollanddoc&#8221

Advertenties

Reacties zijn gesloten.