Dossier Jeugdzorg. Nu terecht in het Parlement in Rusland.

Purmerend:
Breaking News van uit Jeugdzorg Purmerend:

Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Jeugdzorg slaat steeds meer wilder om zich heen, om publicatie tegen te houden in het buitenland en in eigen land Nederland.
Rechtszaken aanspannen om zo de vrijheid van Freelance Journalisten in te dammen politicus het zwijgen te laten opleggen als die misstanden aan de kaak stellen.
Jeugdzorg medewerker(ste) het moeilijk vind dat zij genoemd worden omdat ze hun werk niet naar behoren uitvoeren.
Zorg dan er voor dat je open en transparant bent. Geen Rapporten schrijven of ouders en kinderen over verzonnen verhalen. Ouders tegen elkaar uit spelen door vaders buiten het proces te laten.
Want er zijn namelijk ook ouders die heel goed met elkaar omgaan, ondanks dat ze gescheiden zijn en hebben geen last van vechtscheiding.

Wat gaat SBJG (Jeugdzorg) nu doen? Geenstijl aanklagen omdat men in Rusland verbijsterd zijn wat ze daar in het Russische Parlement onder ogen kregen.

Hoe de kinderen uit huis werden gesleurd door SBJG, dat gaat door merg en been, de kinderen schreeuwen om hun moeder.

Zal Binnen kort ook het Cubaanse Parlement

vragen stellen over het Dossier van Reinier? Reinier die meer dan 9 jaar opsluiting heeft gehad. Wat zich in de instellingen heeft afgespeeld in Nederland?
Meestal spuit je slagroom op een taart toch?
Anders kunt u altijd nog een navraag doen bij de Commissie Samson.

IMAG0521

worden hier binnenkort Tweede Kamer vragen over gesteld? Gaat de bezem eens flink door de Jeugdzorg ?

Wordt Vervolgd.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.