André Blogt op Ustream: Mistoestanden TV

http://www.ustream.tv/channel/temperament1966

56339_370825386335154_2026205271_o

Elke vrijdag t/m Zondag uitzendingen over de mistoestanden bij de Jeugdzorg.
Jeugdzorg Amsterdam wil het liefst met hun huisadvocaat alles in de beerput laten verdwijnen, want medewerkers zijn nogal geschrokken dat alles op internet komt staan.
Medewerkers die niet zo goed hun werk doen binnen de Jeugdzorg willen liever niet in beeld komen, zodat toekomstige (klanten) niet door krijgen dat ze achter de schermen gegevens uitwisselen met instanties zoals school.

De inhoud in zijn geheel blijft dan ook op de website staan. De EVRM artikel 10 lid twee zijn de fundamenten vrijheid van nieuwsgaring. De vierde macht als taak heeft om deze openbaren instanties te blijven controleren waar miljarden belasting geld van ons als burgers in word gepompt.

Onbegrijpelijk dat zelfs na commissie Samson, Jeugdzorg en dan vooral Amsterdam met als hoofd een TOP  ambtenaar de ene interview naar de andere geeft, eigen weblog bijhoud, maar als zijn organisatie in Amsterdam flink onder vuur komt te liggen weten ze niet hoe hard ze moeten rennen naar hun huisadvocaat E.Lam in Amsterdam.

IMAG0521

Het intimiderende gedraag, zie je ook terug in hun briefwisselingen als ouders meer werk leveren tegen de Jeugdzorg. zie hier hoe kinderen uit huis worden gesleurd.

En zie hier hoeveel kinderen nog meer trauma’s oplopen, als zij met geweld en intimiderende praktijken van hun ouders worden gescheiden?
Dit zijn dan de rechten van het kind en de mens waar Nederland anderen landen op wijst?

Word vervolgt als we hier ook wat binden email online gaan zetten wel met natuurlijk Censuur Jeugdzorg Amsterdam maar de inhoud spreekt boekdelen.
Dan krijgt u nog wat meer te zien in de keuken van jeugdzorg, die zelfs een indicatiebesluit kunnen toveren, terwijl CIZ het heeft afgewezen?
De Freelance Journalist al diversen verzoek had gedaan en daar ook zwart op wit antwoord terug kreeg dat Reinier niet in hun Computerbestand stond?
En dan opeens een week later is er een indicatiebesluit getoverd.
We zullen dan ook alle brieven hier gaan plaatsen ook van Jeugdzorg Amsterdam, uiteraard met een stukje censuur even een vlekje weg werken.

Stay tuned.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.