Turkije nieuwsmedia komt in Nederland

Purmerend:
Breaking News vanuit Jeugdzorg Purmerend:

Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Jeugdzorg gaat zijn hand verspelen door onrechtmatige kinderen uit huis te plaatsen met verzonnen verhalen.
Zelfs Jeugdzorg Amsterdam met als hoofd E.G hoofdambtenaar van Amsterdam onder de minister van de PvdA zie hier hoe hij de Turkse gemeenschap een dolksteek geeft die jaren lang en tot nu de aanhang is van de PvdA zo in de steek laat.

Veel immigranten kregen te maken met Jeugdzorg en wisten niet wat er achter de schermen afspeelde.
Ook Nederlandse gezinnen stonden vaak met hun rug tegen de muur , onze media gaat niet zo ver als in het buitenland, dit vind men in den Haag absoluut niet leuk dit geeft spanningen tussen voorstanders en tegenstanders.

Veel Nederlanders zie je naar voren komen als zijnde bemoei je met je eigen problemen in je land wij leven hier in een vrijen democratie, maar is dat wel zo?

Nee mensen dat is niet zo , en laten we geen oorlog maken tussen Turkije en Nederland, Wesley onze trots terwijl zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zich ook voor kinderen in zet , zal door de bevolking van Turkije op handen worden gedragen zie hier maar als wesley Nederland weer aan een overwinning helpt dan zingen we in koor hup Holland hup ook samen met de Turkse bevolking die in Nederland leeft.

De demonstratie in Den Haag gaat er komen , maar laten we een vuist maken naar de PvdA en het kabinet de meeste bestuursfuncties binnen de Jeugdzorg komt uit deze hoek.

Dus ook de Turkse bevolking moet de PvdA vragen stellen op Jeugdzorg gebied, steek je hand in eigen boezem en doe onderzoek.
Jeugdzorg heeft de hand van GOD verspeeld, volgens bronnen gaan veel Jeugdzorg medewerkers stoppen met hun baan omdat zij niet meer tegen de leugen machine kunnen werken, ze komen in gewetens nood als ze zien dat zelfs de rechtelijke macht op eigen houtje minderjarige opsluiten terwijl de buiten wacht inclusief de officier beslist dat het kind beter thuis af is.
Dan zet je al OM de druk op de ketel en ga je niet meer voor het kind maar dan spelen ander rollen een belangrijke zaak in de afweging.

word vervolgd deel 2 op de Turkse televisie binnen kort onderhandelingen met Cuba hoe daar situaties hebben afgespeeld bewijs in overvloed.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.