Visje Happen in Purmerend

Beste Lezers Dinsdag 26 maart 2013 ontstond er iets unieks bij de viswinkel wagenweg te Purmerend.Het gezin had zin in een visje te eten en gingen op weg naar de viswinkel. na dat we boodschappen hadden gedaan. He leuke van het verhaal is dat vlak voor deze winkel een persoon aan de telefoon was waarvan we de naam niet mogen noemen en geen foto mogen plaatsen omdat de persoon in kwestie een beetje angst voor internet heeft.
Jeugdzorg met als Big Bos Censuur specialist Dhr E.G die zich zo ongeloofwaardig heeft gemaakt wel zelf de grenzen van de media op zoekt om zijn verhaal van de Jeugdzorg aan het daglicht te brengen, maar als zijn slaafse onderdanen fouten maakt weet hij niet hoe hij zo snel mogelijk een advocaat van de graten gordel moet in huren om completen censuur te plegen over de mistoestanden binnen de Jeugdzorg Amsterdam die zelfs nu een tussen aannemer in zet zoals u morgen naar de EO kan kijken hoe Jezus er ook werd in genaaid. Waar we zeker aandacht aan gaan geven.

De freelance Journalist zij vriendelijk gedag, en vroeg wat zij van de rechtszaak vond die gewonnen is omdat de inhoud van het verhaal overeind blijft staan.

De desbetreffende persoon heeft geleerd als er lastige vragen worden gesteld door de media dan maar een vogelaartje te spelen een burgemeester in Almere.
Natuurlijk hebben wij daar geen moeite mee , alleen de Zat team persoon in kwestie kwam pijnlijk er achter hoe het gezin gezamenlijk met elkaar omgaat.
Wij zetten namelijk onze kinderen centraal en geven onze kinderen een basis van normen en waarde en liefde, de persoon in kwestie baalde natuurlijk behoorlijk want als de freelance journalist in de buurt is dan heeft hij ook beeld materiaal.
De desbetreffende persoon schrikt zo van internet, dat zij met een censuur uitspraak nooit meer wakker hoeft te liggen dat zij niet meer op deze weblog zal verschijnen al geeft dat natuurlijk geen garantie voor de toekomst in andere media rubrieken.

Daarom zullen we als bewijs maar een foto van me zelf neer zetten, de vraag wie betaalde uw advocaat bleef het akelig stil.
Ze moest nog wel na denken of het een stukje meer zalm mocht zijn , want ja de jeugdzorg medewerker moet nu natuurlijk ook op de centjes letten. Nu steeds meer rechters zien dat zaken niet geheel volgens de regels gaan.

VVD wil ‘objectiever’ optreden van jeugdzorg

De persoon in kwestie die vogelaartje speelde op de vragen van de Freelance Journalist, die kan meteen haar biezen pakken en de jeugdzorg verlaten via start.
Beste lezers dit gaat gebeuren , wij zijn niet tegen Jeugdzorg, maar tegen de rotte appels die misbruik maken en denken dat ze met hun arrogantie alle beveiliging krijgen van hun teammanager, en denken dat ze maar kunnen door gaan op verzonnen verhalen.

Daarom zullen we een eigen foto neer zetten en wensen de persoon in kwestie nog veel succes in haar loopbaan die niet zo goed bekend is met internet en daar zie uitspraak rechtbank , best wel van schrikt? Welkom to the 21 eeuw en misschien hebben ze een weerbaarheidstraining voor u hoe ga ik om met lastige vragen van een journalist zonder dat ik censuur moet afdwingen via de rechtbank, anders zou ik zeggen neem de typemachine weer tot u en geef rooksignalen als u (cliënte) wil bereiken.


Je bent immers nooit te oud om te leren?

Lekker visje

Toeval bestaat niet.

Binnen kort meer hoe een indicatie besluit in elkaar word gezet om een minderjarige tot zijn 22 jaar achter slot en grendel te krijgen , met medewerking van E.G hoofd Jeugdzorg Amsterdam die hier nu geheel verantwoording voor draagt , maar probeerde de website op slot te krijgen zodat de vierde macht geen controle meer heeft over deze instanties.

Beste lezers alles wat hier op komt is dubbel gecontroleerd door hoor en wederhoor en opgraving via een WOB verzoek , jammer dat ik de Twitter nu niet kan laten zien tussen E.G en de Freelance Journalist waar hij in beloofde alles tot op de bodem uit te zoeken.

To be continued!

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.