William Schrikker Groep komt nu ook onder vuur te liggen in Turkije.

Breaking News vanuit Jeugdzorg Purmerend:

Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.
Beste Burgers in Nederland de rechtspraak is verrot tot op de bodem.
Twee keer heeft rechtbank Haarlem de kans gekregen om de schade te herstellen, waarom durf ik dit te zeggen omdat ik als Freelance Journalist volledig op de hoogte ben van het dossier.
Binnen de wandelgangen in Den Haag gaat het signaal af dat Dhr E.G zal moeten gaan opstappen vanwege zijn eigen propaganda op internet jegens ouders, die in zijn ogen het niet goed doen en geen veiligheden bieden tegen over hun kind.
Op het moment dat Freelance Journalisten medewerkers betrappen op een één tweetje achter de schermen, zonder dat de ouders daar weet van hebben, maar deskundig genoeg zijn om dat te achterhalen. Desbetreffende medewerk van BJAA met naam en foto op internet wordt gezet, weet de de topman van BJAA Dhr. E.G niet hoe snel hij zijn huisadvocaat op de grachtengordel moet inschakelen om compleet censuur op te leggen.

Gaat Dhr E.G ook straks Turkije voor de rechter dagen? Wanneer ze het plan in handen krijgen wat besproken is in de ambtswoning van toentertijd Job Cohen  (EX) burgemeester van Amsterdam.
Misschien moet Dhr E.G maar even contact opnemen met Janny Nab William Schrikker Groep, wie de koelkast heeft gewonnen.
Mensen, de redactie van andreblogt heeft genoeg op de planken liggen om eens duidelijk te maken hoeveel kinderen tussen wal en schip eindigen omdat Jeugdzorg in zijn geheel faalt.
Telkens die Arrogantie jegens ouders. Wij hebben de macht omdat de rechters altijd in onze voordeel beslissen.  Dit gaat nu toch echt in een ander daglicht komen te staan nu Turkije hier geen gras meer over laat groeien.  Ook de William Schrikker Groep……komt nu ook in beeld in Turkije.

Mvr Janny Nab u kunt zich nooit verschuilen dat ik niet de kans heb gegeven om uit de impassen te komen. Uw (EX) collega niet meer werkzaam voor de William Schrikker Groep lachten de Freelance Journalist midden in zijn gezicht uit. Dat mag…. maar denk goed na wat je met je laatste rolo doet.
Reinier heeft moeten boeten, door een smerige streek van Jasper Banen. Laten we wel zijn de bewijzen zijn volop bij ons in het bezit. Hoe hij nul op het rekest kreeg bij CIZ en binnen wandelde bij BJAA om zo Rechtbank Haarlem te misleiden.
Mvr Janny Nab was voor deze praktijken toen verantwoordelijk en heeft niet ingegrepen. Terwijl Mvr. Toos Janssen via mijn email aangaf dat er een onderzoek liep door Justitie en zelfs een inval was geweest.
Wij wachten nog even met het plaatsen van deze email maar uw organisatie staat behoorlijk onder druk in het buitenland. Binnen kort verlaat Peter Kouwenberg de organisatie die onder toezicht staat. Het wordt nu echt tijd dat Politiek Den Haag ingrijpt in uw organisatie want als de zaak verder aan het daglicht komt van de mistoestanden gericht tegen Reinier en verdere aanvallen richting mij en het gezin blijft er maar een mogelijkheid over…… er zal steeds meer en meer op internet verschijnen.
Dossier opbouw van meer dan 14 jaar  Mvr. Janny Nab……. u heeft gefaald in de zaak van Reinier.

Dan hebben we nog deze uitzending van uit den Haag?

Advertenties

Reacties zijn gesloten.