Hoe veel aanvallen moeten er nog komen.

Breaking News vanuit Jeugdzorg Purmerend:

Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.
Beste Burgers in Nederland de rechtspraak is verrot tot op de bodem.
Twee keer heeft rechtbank Haarlem de kans gekregen om de schade te herstellen, waarom durf ik dit te zeggen omdat ik als Freelance Journalist volledig op de hoogte ben van het dossier.

Beste lezers het gaat steeds meer tot een climax lijden.
De raad voor de kinderbescherming die in de verlening zit als Rechtbank (Noord-Holland) voorheen Rechtbank Haarlem  in de zelfde straat lopen nooit bij elkaar naar binnen?
Hebben ook nooit overleg met elkaar voor de rechtszitting om de minderjarige te scheiden van zijn liefvolle ouders die naar 10 minuten buiten staan zonder hun kind.

Nu heb ik zelf pas een rechtszaak mee gemaakt dat de rechtbank Haarlem ondanks alle adviezen van deskundige toch besloot dit naast hun neer te leggen.

Tot aan de advocaat en zeker ook het leger des Heils riep dit nogal vragen op en stelde men vraagtekens bij.
De leden voorzitter van de rechtbank (Noord-Holland) voorheen Rechtbank Haarlem besliste anders geheel tegen de protocol in.
Nu was de Free journalist , maar ook ervaringsdeskundige van zijn eigen kind in de rechtszaal aanwezig om te zien welke rechters deel namen in het proces?

Als het aan mij had gelegen had ik zeker een rechter gewraakt die twee keer op het toneel verscheen met bewijs dat wij in een open dagen van rechtbank (Haarlem) Nu Noord-Holland elkaar tegen kwamen en vader niet zo lief vond, omdat de webmaster van SDNL tussen het gesprek kwam die voor de Free Journalist van belang was en toen wij een foto maakte van zijn gehele uitrusting een kruis met een baby niet bevorderd tot een eerlijke rechtspraak.
Waarom heeft deze rechter zich zo ver laten gaan om de minderjarige te vernietigen in zijn leven, we noemen geen namen maar de foto spreekt boekdelen.

Heeft de rechter behoefte om dit te censureren dan zien wij dit natuurlijk te gemoed om hem nader aan de tand te voelen wat zijn kruis en Baby op de afbeelding betekend?

Als je voor het volle pond gaat als rechter, erken dan je verlies als Amsterdam zuiver naar je uitspraak kijkt en anders beslist.

Wij als ouders hebben wel de Advocaat in gelicht dat een plaatsvervangende rechter aanwezig was die een dubbele functie had als officier van Justitie door het beleven benoemd, mensen dit is een doodzonde het om die in de stoel gaat zitten van de magistraten? Jammer deze rechter verschoonde zich niet, en bleek dan wel dat het hof kritisch was in hun beslissing en oordeelde daar hun vonnis in bij akte.

We  zullen u niet langer in spanning laten , maar ouders hebben wel vragen aan deze rechter? Waarom kijk je niet naar de feiten en omstandigheden zoals het hof heeft gedaan?
We gaan toch voor kinderen centraal zetten?

Beste lezers we krijgen veel Concepten plan van aanpak toegestuurd, en we zien dat kopie plak werk veel voor komt, eenmaal fout opgeschreven zijn ouders kansloos tegen de hulpverleners, de rechter gaat er van uit dat zij deskundig zijn.

Zolang rechtszaken van minderjarigen achter gesloten  deuren blijft, zal men als het volk geen oordeel kunnen vormen of Jeugdzorg wel of niet gelijk heeft.
Ik heb in een conferentie in Amsterdam daar mijn menig en als freelance Journalist geprobeerd de juiste vragen te stellen, ik wacht nog op het CDA en op SP en Op PVDA en VVD op de juiste antwoord om eens een juiste onderzoek in te stellen door justitie om fraude te achterhalen die niet in de lijn kloppen i.v.m. hulpverlening.

Het kan niet zo zijn dat ouders monddood worden gemaakt door Jeugdzorg Advocaten van uit de grachten gordel, om zo Jeugdzorg Amsterdam met als Hoofd toen ambtenaar E.G alle ruimte bied om mensen die kritisch zijn naar gemaande opmerking, direct probeert monddood te maken, omdat hij denkt dat hij in zijn forum GOD is..

Misschien heeft hij dan de uitzending van de eo gemist..

SNV80678Waarom gaat een rechter zo ver om een minderjarige ondanks advies toch vast te zetten?
Word vervolg want we hebben meer foto’s en film materiaal, De grens is nu bereikt om de RVDK hun zin te krijgen op 24 april 2013.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.