Rechtszaak 24 april 2013 Rechtbank Haarlem wegens onrechtmatig schoolverzuim?

Breaking News vanuit Jeugdzorg Purmerend:

Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.
Beste Burgers in Nederland de rechtspraak is verrot tot op de bodem.
Twee keer heeft rechtbank Haarlem de kans gekregen om de schade te herstellen, waarom durf ik dit te zeggen? Omdat ik als Freelance Journalist volledig op de hoogte ben van het dossier.

Beste lezers het gaat steeds meer tot een climax lijden.
De raad voor de kinderbescherming die in de verlening zit als Rechtbank (Noord-Holland) voorheen Rechtbank Haarlem. Die in de zelfde straat zitten als de Raad voor de Kinderbescherming die nooit bij elkaar naar binnen lopen voor de rechtszitting?
Hebben ook nooit overleg met elkaar, voor de rechtszitting om de minderjarige te scheiden van hun liefdevolle ouders die na 10 minuten…buiten staan zonder hun kind.

Hoeveel keer is er overleg geweest in de zaak over 5 minuten te laat komen op school?
Was de school betrokken bij uitwisseling van gegevens over de minderjarige, zonder dat de ouders hiervan afwisten? wat heeft zich hier allemaal achter de schermen afgespeeld? Dit in samenspan met de leerplicht en de officier van justitie en Raad voor de kinderbescherming.
De Huisadvocaat van de school waarschuwde dat men zich behoorlijk op glad ijs bewoog tegen de vader van de minderjarige.

We laten het hier even bij, dit moet voldoende zijn. Om op 24 april 2013 om 10.45 uur de burgers naar Rechtbank Noord-Holland te krijgen voor heen Rechtbank Haarlem.
Deze openbaren zitting zelf mee te maken.
we roepen u dan ook op om op 24 april 2013 om 10.45 uur aanwezig te zijn in de rechtbank om getuige te kunnen zijn van een voorgekookte zaak waarvan de uitslag al in de computer zit?

De rechtbank in Haarlem

Met dank aan een top advocaat en zijn mede partner die het advocaten bloed nog in hun aders hebben lopen.
Mijn vertrouwen in de advocaten is zeker gestegen, als alles achter de rug is zal ik voor ouders dit Advocatenkantoor zeker aanbevelen.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.