Vier mei 2013 staan we 2 minuten stil bij het rechtvaardigheidsgevoel.

Breaking News vanuit Jeugdzorg Purmerend:Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Censuur

Want deze brief komt binnenkort natuurlijk hier op de website te staan. Natuurlijk wel in een censuur vorm want dat wil graag de Big Bos E.G. De Big Bos was eens een topambtenaar in den Haag en Amsterdam. Fijn hè, een één-tweetje met je maatjes!
Hoe zuur moet het zijn dat je de sociale media niet op hun knieën krijgt om nieuwsgaring de mond te snoeren.

persvrijheid-tekening

Dat is natuurlijk een hart gelach voor je huisadvocaat op de grachtengordel die even flink terug gevloten werd door een eenvoudig burgertje. Die wel de feiten onderzoekt door hoor en wederhoor toe te passen. Dat moet jij toch gewend zijn dhr. E.G als TOP ambtenaar!

Het is zelfs zo erg dat op 24 april 2013 om 10.45 uur in bijzijn van getuigen, jeugdzorg Amsterdam als aannemer,” Het leger des Heils stuurt om verder gezichtverlies te beperken.
Hoe diep moet je dan zinken, omdat je keer op keer een pak voor je broek krijgt. Dan nog ben je niet in staat om je verlies te pakken en met je staart tussen je benen de Overschiestraat te verlaten. Men pruimt jou niet meer binnen de jeugdzorg omdat jij je aardig voor doet en kritiek niet in jou straatje past. En belooft aan ouders dat je mistoestanden oplost binnen je eigen toko maar ondertussen je gordel advocaat inschakelt als er te veel bewijzen naar boven komen. Daar wordt je natuurlijk wel even Lam geslagen van begrijpelijk als je huisadvocaatje geen zaakjes meer voor je wint. Zelfs met schaam rood van een burger zonder Toga verliest…… toch!!!

esther-lam

Dhr E.G kwam bij mij op twitter. Hij twitterde mij…. eindelijk de bezem door zijn personeel ging halen. Bijvoorbeeld mvr I. de R die alleen een brief naar moeder stuurde en vader in kwestie bewust/onbewust vergat. Desbetreffende brief gericht naar moeder was behoorlijk onbeschoft waar de honden nog geen brood van lusten. Toen wij in gesprek kwamen (ook opgenomen) werd er excuus hierover aangeboden. Echter ging het achter de schermen gewoon door om vader er onderuit te halen. Was zij een slechte verliezer toen zij met hoor en wederhoor op internet werd gezet? Huilende krokodillentranen vloeide…. ondanks de steun van haar echtgenoot en teammanager. Ook haar teammanager kwam niet uit zijn woorden op bepaalde momenten. Wordt het dan niet tijd dat er jeugdzorgmedewerkers in dienst komen die niet zo schrikken van internet? Mvr I de R raden wij dan ook aan een weerbaarheidstraining te gaan volgen. Voor een rugzakje tijdens haar verdere loopbaan bij BJAA. Dit zal op langere termijn ook kostenbesparend zijn……minder rechtzaken….minder huisadvokaten in dienst….minder schadevergoedingen…..minder negatieve publiciteit…..meer gelukkige kinderen…..meer gelukkige gezinnen.

Mensen waar gaat dit over, we zullen dit heel kort proberen uit te leggen.
Laten we het even in het journalistieke vorm schrijven om de belangen te scheiden.
We weten inmiddels dat geen school staat te wachten als hun leerlingen voor de trein springen omdat ze jaar in jaar uit worden gepest en nergens met hun verhaal naar toe kunnen. Of dat desbetreffende school geen protocol heeft liggen hoe te handelen en het probleem van het kind negeert
Na aanleiding dat veel kinderen een eind hebben gemaakt aan hun leven door pestgedrag op school werd politiek wakker en moesten scholen een pestprotocol op stellen.
Dit gaf ruimte voor ouders en leerling die last hadden van extreem pest gedrag.
Maar voor ondergetekende Freelance journalist te laat.
De minderjarige bleef 5 minuten en 10 minuten wachten voor hij naar binnen ging om zo conflicten uit de weg te gaan.
Wist de school hier niet van dan?
Ja, zelfs een familielid de vrouw van mijn Neef  Theo Fleere werkzaam op de school wist hiervan. Maar men loste het probleem niet op. De problemen werden alleen maar groter doordat door school een melding gedaan had naar de leerplichtambtenaar. Toen is het poppenkast begonnen waarin kind en ouders in verzeild zijn geraakt.
Dat resulteerde op 24 april 2013 om 10.45 uur een rechtszaak. Als verdachte de minderjarige en tevens zijn vader die even flinke een pak slaag voor zijn broek moest krijgen van mvr. de Officier.
Gevolg dat vader vrijgesproken werd van bewezen feiten.  Ja mensen over 4 uurtjes verzuim terwijl in oktober 2010 de Oma van de minderjarige overleed… zijn lieveling Oma, waar hij met alles terecht kon.
Gelijkheidsbeginselen werd de vader zowel erkent door de officier als mvr. de voorzitter van de rechtbank Noord- Holland. Dit omdat moeder niet als verdachte was opgeroepen.

Wat wel even moet worden vermeld mvr. Troost was verhinderd precies zoals vader haar al in een eerder stadium had voorgeschoteld.  Ze werd vervangen door een afgevaardigde die ook ruimtelijk toe gaf dat hij inhoudelijk niet op de hoogte was van het geheel maar wel vermelde dat de ouders voldeden aan de opvoeding die zoal in het protocol staat geschreven om kinderen op te voeden naar de maten van de koning waar we straks nog even een filmpje neer zetten.

Maar toe schrijvend naar 4 mei 2013 met straks natuurlijk op de Dam (PVDA) filmpje dat wij onze (verzet) helden eren die hun leven hebben opgeofferd voor het vaderland natuurlijk nooit vergeten mogen worden.

Mijn opa en mijn vader en de vader van mijn neef Theo Fleere zijn vrouw die werkzaam is op de school waar mijn zoon bijna een judas steek kreeg terwijl zij wist wat er afspeelde.
laten we het zo zeggen van je familie moet je het hebben!
Ja toch Theo… hier nog iets van jouw papa die nog wel leeft en ook last kreeg van zijn geweten nu jij nog met je vrouw…. mijn deur is open.
Dit is toch jouw vader?
Hoe kon zij dan mijn zoon zo uitkafferen terwijl de moeder hier bij staat?
http://www.antenna.nl/~fwillems/nl/ic/erwaren/4.html

Rehabilitatie? Ik heb niks misdaan

Dat geldt zeker voor mij omdat de kinderdieven mijn leven probeerde kapot te maken  en jouw vrouw precies weet hoe juist Jeugdzorg vuist diep in scholen verscholen zitten. Je bent toch geen NSB’er die kinderen laat transporteren zonder dat ouders weten wat er achter de schermen plaats vindt. Je hebt toch wel het rechtsvaardiggeheidsgevoel om de naam Fleeré hoog te houden nog een half uur? Tussen stand van het plaatsen van het artikel die we na 20.00 uur nog even aan passen misschien wel compleet lam geslagen na het zien van de beelden wat de betekenis is van rechtvaardigheidsgevoel.

https://andreblogt.files.wordpress.com/2011/05/img_0008_new.jpg

RESPECT OPA….

Advertenties

Reacties zijn gesloten.