Scholen nieuws

Breaking: We gaan meer los krijgen over een school waar we niet meer de medewerkers mogen noemen of hun foto afdrukken.
Wat we wel mogen is nieuws binnen halen over deze school. De bron zal meer en meer ook werkzaam toen in Purmerend en in Rotterdam op een andere school meer en meer gaan vertellen, desnoods op papier voor de rechter als er weer een zitting mocht plaats vinden. Maar dan wat meer onderbouwd. Want bronbescherming telt niet meer bij een rechtbank.

Verliezen betekend niet altijd dat je uit het veld bent geslagen.. De school laat vader die duidelijk aangeeft geen middelen heeft om 1400 euro te betalen toch de kosten in zijn mik te schuiven. Terwijl de Big Bos weet (zelfs) les gehad van deze meneer. Ja mensen valt niet mee op in beschaafd Nederlands je woordenschatting zodanig in te stellen dat het nog net door de beugel kan.

We zullen dan ook veel mensen benaderen die veel met bewijs kunnen vertellen over deze school net zo lang tot de waarheid zal zegen vieren. Een waarheid hebben we mee.

Mijn gezondheid wil ik af doen met het volgende lied.

Maar er is meer blijft u ons volgen wat de school heeft vakantie gevierd, maar met een bijsmaak omdat ik natuurlijk niet zomaar een journalist ben zoals de advocaat mijn afschilderen. De kunst is soms te slikken om er sterker uit te komen.

Word vervolgt..

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.