Hoever gaat de Rentray?

Breaking News van uit Jeugdzorg Nederland?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat

Beste Lezers van mijn weblog..

Soms is er een tijd van bezinning. Dan breken er andere tijden aan die inzicht geven hoe de Stichting Rentray werkt in een publieke sector die wel uitvoering doet in het maatschappelijk belang, maar nooit failliet kan gaan omdat zij het publieke sector dienen..

rentray

De Rentray waar krijgt men subsidie van ?

http://lelystad.citysite.nl/link/1/nieuws/3303137/927_Betere+zorg+voor+jongeren+Rentray.html

Lelystad

Betere zorg voor jongeren Rentray

Geplaatst op donderdag 14 oktober 2010 17:22
0 reacties
0

Lelystad – De Academische Werkplaats Forensische Zorg voor Jeugd (AWFZJ) krijgt een subsidie van 1 miljoen euro. Met de subsidie zal het samenwerkingsverband zich in gaan zetten voor het verbeteren van de zorg voor jongeren in justitiële jeugdinrichtingen. Dankzij deze samenwerking kan een unieke koppeling worden gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en de praktijk.

De werkplaats heeft als doel om gerichte zorg te bieden aan jongeren met justitiecontact, zodat deze jongeren in de toekomst weer een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en recidive wordt voorkomen. De AWFZJ is de eerste Academische werkplaats binnen het jeugdforensisch veld. Het is een samenwerkingsverband van twee Justitiële Jeugdinrichtingen (LSG-Rentray Lelystad en Teylingereind in Sassenheim), twee GGZ-instellingen (De Bascule in Amsterdam en Curium-LUMC in Oegstgeest), twee Universiteiten (LUMC in Leiden en VUmc in Amsterdam), en twee Hogescholen (Leiden en Windesheim Flevoland). In justitiële jeugdinrichtingen verblijven jongeren die ernstige delicten hebben gepleegd. Jongeren die vanwege hun probleemgedrag niet meer thuis kunnen wonen, verblijven in instellingen voor JeugdzorgPlus. Voor beide groepen geldt dat ze uit jongeren bestaan die niet alleen veel problemen veroorzaken in de maatschappij, maar die ook zelf veel problemen hebben. Dat geldt dan zowel in de thuissituatie als op school als met vrienden en met hun geestelijke gezondheid. Hoewel er de laatste jaren steeds meer wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar jongeren in forensische instellingen, ontbreekt het meestal aan afstemming tussen verschillende onderzoeken en aan een goede vertaling van de resultaten naar de praktijk. Daarentegen is in de praktijk veel behoefte aan nieuwe kennis en inzichten om jongeren effectief te kunnen behandelen. Om deze reden is de Academische Werkplaats Forensische Zorg voor Jeugd opgericht, de eerste Academische Werkplaats binnen het jeugdforensisch veld. Dankzij de samenwerking kan een unieke koppeling worden gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en de praktijk. De werkplaats heeft als doel om gerichte zorg te bieden aan jongeren met justitiecontact, zodat deze jongeren in de toekomst weer een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en herhaling van delicten wordt voorkomen. Met de subsidie kan de werkplaats relevante projecten gaan uitwerken en een stevige basis leggen voor de uitvoering van deze projecten in de toekomst. De academische werkplaats is gevestigd in de regio’s Zuid-Holland en Flevoland maar is gericht op landelijke samenwerking met andere jeugdinrichtingen en de overheid. Uiteindelijk is het doel dat alle jongeren die geplaatst zijn binnen de forensische jeugdzorg in Nederland kunnen profiteren van de producten die de werkplaats levert.

Laten we wel wezen beste lezers praktijk is altijd anders dan de theorie..
Rentray schopt gewoon kinderen naar buiten zonder enige na traject.. Wel geld binnen graaien via de PGB of AWBZ een uitkering laten verlopen en dossiers kwijt raken van UWV ? Jeroen is soms wel heel erg stout het zal wel in de naam zitten.,

Maar dat betekent niet dat Journalisten wel gegevens kunnen overleggen ondanks dat de rechtelijke macht er van uit gaat dat wij maar eenvoudige zielen zijn die niks kunnen overleggen..
Soms is het maar beter dat je even verliest om God te kunnen dienen en zijn zoon Jezus de JUDAS in beeld te kunnen brengen in deze film zit er twee.
Kijkt u mee nummer 1 Andre Rouvoet die minister was van Jeugd en Gezin vrienden van Jezus? terwijl Rentray 1 miljoen subsidie opstrijkt en kinderen zonder verder begeleiding terwijl er 2 rechtelijke uitspraken ten grondslag liggen. een kind vanaf zijn 14 jaar aan een opgesloten zit zonder begeleiding op straat schopt.. Dan ben je van GOD los die zijn weerga niet kent.

De tweede kamer had plenair deze instelling acuut moeten sluiten omdat hier bestuursleden met dubbelen functie in dienst zijn.

Mvr Veldhuizen Heeft een fijne vakantie gehad. Ze vond dat de freelance Journaliste behoorlijk goed op de hoogte was.
MVR. Veldhuizen houd van kopie plakwerk, Oude rapporten gebruiken om de CIZ die nu opeens wel alles erkent van Reinier? maar toen kwam de stiefvader Reinier zelfs via het CDA Purmerend Dhr. Nijhuis beeld via zijn nevenfunctie en zijn opmerking zonder inhoudelijk in te gaan op het Dossier. Gevolg CIZ Reinier  zich maar moest melden via marktplaza? Vreemd mvr Veldhuizen overgenomen door Jeroen Stout die een smeer benden heeft gemaakt en op staande voet werd ontslagen wezen verduisterding van rapporten omdat hij zijn fouten probeerde verdoezelen. Pakt mvr Veldhuizen de punten die de weg zoals de oudheid naar romen is om geld binnen te halen van de zorgverzekering door middel van Kopie plak werk en het word betaald.

Ja toch mvr Veldhuizen we hebben nog een gesprek van u opgenomen.. zetten we nog niet online.. omdat ik u geheel voor de tuchtraad wil laten verschijnen met u kopie plak werk, waardoor MEE weer in de kleuterklas wil beginnen om nogmaals Reinier in de kleuterklas neer te zetten. Dat zijn Judas streken Mvr Veldhuizen en dan kan de journalist best wel eens heel stout uit de hoek komen als je Rentray probleem afschuift op ouders probleem. Jullie arrogantie houding denken ouders in de vernieling proberen te helpen.

http://www.openbaringen.com/index.php/uit-de-pers/71-jezus-noemt-judas-zijn-beste-vriend

Mensen hoe ver gaat de overheid om deze uitzending te verbieden ?

Dan doen we het anders met liefde voor GOD zal zijn zoon Jezus de wereld redden Danny kom er maar in terug in de tijd ..

Je kan wel blijven poetsen als overheid maar meer dan 14 jaar ervaring in dozen vlak je niet even uit. Telkens weer zie ik de paniek toeslaan.. Gemeente Purmerend as Donderdag ben ik aanwezig , maar dan als journalist .. word vervolgd… een leger kan pas winnen op karakter en als men de juiste wijn en brood op dient..

Word vervolgd.

Reinier heeft vertrouwen in GOD die ooit zijn rust zal brengen, waar wij als ouders van overtuigd zijn dat dit een kans van  slagen moet zijn…

Rentray zal zeker een dagvaarding krijgen met de uitspraken van Rechtbank Noord-Holland en gerechtshof Arnhem. Zij hebben deze rechters compleet voor lul gezet en om de tuin geleid bij akte..

Een School in Purmerend was vergeten dat mijn stiefzoon nu vrij is. Een directeur van de schakelklas ja Toch je denkt dat je altijd wint met je toga vriendjes .. maar vergeet niet makker dat ik meer bewijs in bezit heb dan je denkt.. Wat mijn altijd heeft verbaast dat Rechtbank Noord-Holland zo ver wil gaan om mijn als Journalist mijn mond te laten snoeren.. Maar nu word het makkelijk voor mijn kerel want Reinier is vrij en weer lopen wij tegen hufter gedrag aan, die jou nog wel eens partner kunnen spelen in de gemeente Purmerend. Hé Jeroen met hij zit hoog ziet alles maar straft direct nog wel een behoorlijke problemen kunnen zorgen zie ons gesprek vandaag hé Jeroen .. want de de school in Purmerend die denkt met hun rechtelijke toga vriendjes mijn monddood te kunnen maken zullen nooit mijn ziel raken makker.

1 miljoen subsidie en Reinier heeft genoeg vandaag aangegeven wat hem is overkomen.. laat GOD op deze wereld zorgen dat kinderen een toekomst krijgen die ze verdienen..

Rentray hoeveel pgb AWBZ heb jij ontvangen judas over de rug van Reinier.. en hem nu naar buiten schoppen en mijn burgervader met zijn uitspraak driehoekverhouding  opgenomen gesprek toe gaf dat iemand terug kwam ? Jeroen je staat op internet , Waarom sta jij zonder foto ik heb hem gemaakt en wil dat jij meer met je gezicht in de media komt .. daar heb jij toch geen moeite mee als Amsterdammer ?

Word vervolgd .. Jeroen? De School maakt het voor de gemeente heel moeilijk.

namens mijn zoon Victorie..

Het lot gaat spelen, maar de waarheid zal zegen vieren.

Maria Magdalena
Maria Magdalena
Advertenties

Reacties zijn gesloten.