Scholen gaan steeds meer onder de loep komen..

Breaking News van uit Jeugdzorg Nederland?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat

Beste lezers steeds meer word er een aanval gedaan op de socialen media.
Waarom gebeurd dat, men wil niet aanlopen tegen een megaclaim door gezinnen die kapot zijn gemaakt door scholen.

Zoals wij in de gevestigde media steeds meer tegen gaan komen omdat men ziet dat er heel veel mistoestanden zijn op scholen. Freelance Journalist van deze website had daar al de signalen van en begon met publiceren..
Krijgen wij als freelancejournalist gelijk. Ja dat kunnen we wel zeggen als journalisten van de gevestigde media nu ook artikelen neer gaan zetten. Gaat de desbetreffende school nu ook de gevestigde media aan pakken omdat het rugzakje word benoemd.

megaclaim

 

 

 

 

 

252365_110687872433157_582628942_n

 

 

 

 

Kiekeboe ben weer thuis en nu kan ik voor mijn stiefvader (freelancejournalist) getuigen wat er allemaal op een school is gebeurd..

Dank dat we nog wat email hebben van kleintje muurkrant die vragen heeft gesteld aan een school.

Vandaag lezen we dit in de gevestigde media Gaat Den Haag nu steeds meer scholen aanpakken die denken dat ze boven de wet staan.

Deze Film is mede mogelijk gemaakt door Journalist Martin Vrijland .. die nu eindelijk inzicht geeft. Hoe kinderen in Nederland kapot gaan aan het systeem en van hun ouders worden vervreemd.

Via een bron vermelding komt hier een geluidsfragment van een kind die word mishandeld in een instelling. Heb het beluisterd en de koude rillingen liepen over mijn rug.

Word vervolgd.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.