Rechtbank noord Holland. (Haarlem)

Breaking News van uit Jeugdzorg Nederland?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat

Beste lezers steeds meer word er een aanval gedaan op de socialen media.
Waarom gebeurd dat, men wil niet aanlopen tegen een megaclaim door gezinnen die kapot zijn gemaakt door scholen.

Vandaag de groten dag die volledig in onze schoot werd geworpen.

Zoals het vogeltje gebekt is zingt hij zijn lied.

roel320_w147_h180_bg

Iemand veroordelen op een uitspraak in de ruimte van begrip. Wil ik graag nog eens voorleggen aan de  (Rechter) aan de koning voorheen koning Beatrix die deze meneer zeer mee bekent is.

Jurisprudentie – Merkenrecht
Titel Rechtbank Haarlem, 28-12-2005, 113583/HA ZA 05-779
Uitspraak Klik hier voor de volledige tekst van de uitspraak
Samenvatting (Euromedica / Merck) – Door Euromedica terecht gesteld dat verbeurde dwangsommen zin verjaard; echter, nu Euromeica een overeenkomst is aangegaan ter afwending van executoriale maatregelen door MSD heeft MSD o.g.v. de overeenkomst redelijkerwijs mogen verwachten dat Euromedica stilzwijgend afstand heeft gedaan van het recht van beroep op verjaring.
Samenvatting (Rechtspraak.nl) Euromedica en MSD zijn overeengekomen dat ter afwending van executiemaatregelen in verband met de inning van verbeurde dwangsommen, ten behoeve van MSD een bankgarantie wordt gesteld. Onder de bankgarantie zal worden uitgekeerd indien bij onherroepelijke uitspraak komt vast te staan dat Euromedica de dwangsommen daadwerkelijk verschuldigd is. De rechtbank is van oordeel dat MSD op grond van deze overeenkomst redelijkerwijs mocht verwachten dat Euromedica tot het moment dat bij onherroepelijke uitspraak komt vast te staan of de dwangsommen verschuldigd zijn, afstand heeft gedaan van het recht om een beroep te doen op verjaring van de dwangsommen.
Auteur(s) A.J. van der Meer, M. Middendorp, H. Oomen, M.P.J. Ruijpers, T.S. Röell, R.J. Vles, G. van der Wal
Pagina 68-71

De voorzitter die deze uitspraak deed? trok onze aandacht en wat zien we als we de rechters bij elkaar zien ons kent ons…

Nog nooit vertoont binnen de rechtspraak..

Uitspraak in de ruimte van getuigen verklaring?

Rechtbank Haarlem blijft het spel hoog spelen.. Tot vandaag toen de hemel het zonlicht naar binnen liet schijnen.. Gelijkheidsbeginselen volledig hiermee in het geding.
We zullen eerst papa VAN DE SLOOT NEER ZETTEN.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.