CIZ VS Jeugdzorg BJAA (Purmerend) deel 2

Even voorstellen…

https://andreblogt.files.wordpress.com/2012/02/andre-fleere-cv.jpg

Purmerend:
Breaking News van uit Jeugdzorg Purmerend:

Jeugdzorg maar vooral (Teamleiders) krijgen voorlichting over de VN verdragen:
De verdragen zijn bij de Jeugdzorg instellingen niet zo bekend schijnbaar?
Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Nieuwe ontwikkelingen CIZ geeft (moed) een nieuwe indicatie besluit af?
Medewerker CIZ wijst in 2006 in de zelfde voorwaarde de indicatiebesluit af en de William Schrikker Groep de lachende scheerkwast Jasper Banen schopt bij Jeugdzorg Amsterdam om Reinier twee jaar onrechtmatig opgesloten te krijgen door een valse indicatiebesluit die werd af gegeven door jeugdzorg Amsterdam omdat CIZ door gemeente Purmerend CDA werd gesteund koop je fiets maar op Marktplaats? Wethouder die zich met CIZ zaken ging bemoeien?

Dat word binnen kort gemeente vragen namens de Groep Hop mee gaan doen met de Gemeenteraad verkiezingen 2014 namens alle kinderen binnen Zaanstreek – Waterland die recht hebben op een stem als het om goede jeugdzorg gaat zonder verzonnen verhalen.

Vincent ook jij hebt gezondheidsproblemen. Je moest stoppen met je activiteiten loslaten kan je het niet de stok werd overgenomen door je zoon. Maar vergeet niet dat CIZ je nu op dit moment een judas streek heeft geleverd om Reinier nu wel een indicatie besluit af te geven.
Vincent,” Reinier werd door jou actie twee jaar onrechtmatig opgesloten, omdat jij de Kinderdieven van de William Schrikker Groep een mogelijkheid bood om via een onrechtmatige daad, waar geen beroepsmogelijkheden tegen over stonden Rechter Steffels in haar zwarte toga zodanig te misleiden , dat de Gemeente medewerker Purmerend in zwaar weer verkeerd omdat Reinier bij zijn moeder werd gedropt.

https://andreblogt.files.wordpress.com/2013/09/252365_110687872433157_582628942_n.jpg

https://andreblogt.files.wordpress.com/2013/09/rentray.jpg

Hoe voelt dit nou Vincent als je eigen zoon genaaid werd door een vader die de vinger in de pap heeft. Je zoon zal binnen kort aan de tand worden gevoeld door jou geleverde actie. En geloof mijn maar dat leefbaar Purmerend ook jou zoon op opheldering gaat vragen.

Hoe is het mogelijk Vincent dat je zo ver bent gegaan, en de pleegvader nu na 14 jaar nog moest smeken voor een woonruimte voor Reinier?

De Verslaggever heeft een CIZ document in bezit hoe eerst een indicatie werd afgewezenen later in 2013 aan MEE Purmerend werd toegewezen? Dat is wel vreemd te noemen als Reinier in kwestie nog steeds het zelfde eind rapport heeft met de zelfde etiketten en de instellingen die daar voor zijn ingesteld Reinier weigerde op te nemen! Kies Groep Hop om een tegenwicht te geven om dit soort mistoestanden in de toekomst te kunnen voorkomen.

Falende jeugdzorg

We zijn er klaar voor om de Gemeente Purmerend medewerker aansprakelijk te stellen.

Voor deze moeder kwam het te laat na herhaaldelijke noodkreten richting de Gemeente medewerker waarvan de verslaggever de gesprekken in zijn bezit heeft. De ex man van Mvr Garcia Cepero die ook telkens aanwezig was bij de gesprekken tussen moeder en Reinier falende Gemeente medewerker, Leger des Heils Reclassering en MEE Purmerend, vertelde dat hij binnen kort de gesprekken zal uitwerken in een  transcriptie en daarvan een volledige klacht van gaat maken naar de leidinggevende van de falende Gemeente medewerker, die het drama had kunnen voorkomen als hij zijn werk goed had uitgevoerd.

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van

Wordt Vervolgd.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.