Nelson Mandela (95) overleden

Jeugdzorg maar vooral (Teamleiders) krijgen voorlichting over de VN verdragen:
De verdragen zijn bij de Jeugdzorg instellingen niet zo bekend schijnbaar?
Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Beste lezers.

Toeval bestaat niet vandaag storm Rood kinderen die door een school naar huis werden gestuurd, maar een persoon die niet eens was met deze beslissing gaf met de freelance journalist wel een leuk gesprek op.

Laten we wel zijn een school zal morgen zijn draaiboek klaar moeten hebben alleen al uit respect.
Het voelt net als Nelson als je mond word gesnoerd omdat je als freelance Journalist word veroordeelt tot 1400 Euro omdat je een rechter tegen je over je krijgt zoals elk vogeltje gebekt is TOCH.

https://andreblogt.files.wordpress.com/2013/08/roel320_w147_h180_bg.png

Nelson Mandela een man die zijn naam liet (gebruiken) maar die in het westen werd (misbruikt) als het om vrijheid gaat om Journalisten hun mond te snoeren hoe laag gaan wij dan binnen onze samenleving , als scholen niet voor de waarheid durven uit te komen.

Nelson die 26 jaar van zijn leven heeft opgeofferd, Er zullen ook Blanken zijn die dit zullen volhouden.
Schrikbarend dat ik als Journalist ben bedreigt door een medewerker door het leger des Heils waar mensen getuigen van waren. Men wil niet hun tweede kant kenbaar maken terwijl ze wel steken laten vallen. Pedofielen krijgen met de reclassering meteen een huis het liefst in een kindervriendelijke buurt. Maar een persoon die letterlijk en figuurlijk genaaid word door het systeem. Laten we wel zijn dan we MEE helpen om steeds meer leugens te verkopen dat er geen woonruimte beschikbaar is omdat zijn dossier door de Rentray met kopie en plakwerk zijn RECHT op woonruimte word ontnomen.

We zullen dan als freelance journalist niet in zijn privé leven al zetten wij daar wel vraagtekens bij maar wil graag met hem dit gevecht aan gaan. Dreig mij nog een keer terwijl jou gesprek is opgenomen en getuigen bij waren.

Tijd dat jij de handdoek in de ring werpt voor Reinier en jou aanwezigheid van jou niet meer op prijs word gesteld jou waren aard is nu kenbaar gemaakt door de familie. Luister kerel 14 jaar en jij wist het is FOUT gegaan met REINIER en vergeet niet jij ja jij moet je waren gezicht tonen wat REINIER is aangedaan. Thanks Bro voor je waren gezicht het gaat je goed , maar ik heb

eendroom Nelson Sterfte niet voor niks.

3105_381400915262946_1621002809_n

 

 

 

Vreemd op Sinterklaas avond is Nelson niet meer ?

Wat gaat de school morgen doen na een legende die is overleden?

Respect.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.