Jeugdzorg komt meer en meer onder vuur te liggen.

Breaking News van uit Jeugdzorg Nederland?

Dirk Jan Sprokkereef

Beste lezers:

Vandaag met de moeder van mijn kinderen, kwamen wij er achter dat bij CWI in Purmerend een gesprek stond geplant, tussen Moeder en mij als persoon in kwestie als (stief) vader en tevens politicus Groep Hop en Freelance Journalist.
De volgende personen waren aanwezig van de ketenpartners van kenmerken organisatiecriminaliteit,

Als GOD niet bestaat dan is sowieso alle wetgeving in Nederland ILLEGAAL! Bij wetten staat immers steeds “Bij de gratie Gods”. Waaruit blijkt deze GRATIE?

Waar ik als Freelance Journalist van op keek, maar wij als Groep Hop al de bewijzen konden overleggen is achter de schermen het overleg tussen het OM en de hulpverlening?
He schatje wat zit je haar leuk?
Vandaag en opgenomen dat een hulpverlener uitspraken doet, dat hij in persoon wel even contact opneemt met de officier van justitie? Dit gaf mijn een behoorlijke bijsmaak omdat veel kinderen ook onrechtmatig worden uit huis geplaatst mede door fouten in het rapport.

Men heeft fouten gemaakt over 14 jaar met mijn stiefzoon Reinier tot zelfs een jaar nadat hij de maatschappij terug keerde?
Wie was de persoon die terug keerde in augustus die onze burgervader vertelde in een vergadering waar ook politie agent Schipper bij aanwezig was en als super held mijn zoon aanwees? Nu hebben wij een foto van deze politie agent in bezit die ik niet kan plaatsen. Zolang wij geen sponsor geld hebben zullen we dingen (echte) waarheid achterwegen moeten laten. Jammer want het zou u als lezer meer inzicht geven waar uw belastingcentjes naar toe gaan.

Ook wij moeten positief zijn en vinden  Tanja van MEE haar werk en inzet top en top uitvoert.
Alsnog gefeliciteerd met je prille huwelijk, maar dan begint pas echt het leven als je aan gezinsuitbreiding denkt.
Mijn zegen heb je er schuilt in jou als hulpverlener ook een perfecte moeder.

CIZ is gewaarschuwd door wie daar komen we later acht?
Want men vraagt zich af wat voor hulp nog voor Reinier beschikbaar is?
Hallo CIZ waarom wees u de (stief) vader af in een verzoek van 2006 terwijl Reinier voor 2 jaar genaaid werd door de kinderdieven vereniging William Schrikker Groep met hun maffia maatjes bureau jeugdzorg Amsterdam waarvan zij schreven geen beroepsmogelijkheden meer tegen over stonden, die een indicatie besluit vervalste om Jasper Banen.

Waaruit blijkt dat GOD bestaat? Kunnen we hiervan een schriftelijk bewijsstuk verkrijgen bij de premier van Nederland? Wilt u voor mij een kopietje als BEWIJS VAN GRATIE GOD voor mij opvragen bij de premier van Nederland?

Je ging een stap te ver om mijn uit te schakelen. Mijn EX heeft je even op je plaats gezet door aan te geven een man en man die op de bank zit is hij.

Jij wil er bij blijven geen probleem, maar we gaan nu naar de feiten TOCH. je gaf aan bij getuigen dat de rechtszaak opgestart moet gaan worden, dat gaat gebeuren, maar jij zal opgeroepen worden wat voor smerige zaken die Reinier heeft mee gemaakt. Je weet dat Jezus niet voor niks is gestoven en hij vraagt dan jou een offer

Beste lezers Arbeiders.

Waarom stemt uw nog PVDA waar deze meneer aangeeft dat kinderen onrechtmatig uit huis worden geplaatst? Begrijp het niet meer dat u de PVDA steunt die kinderdieven in dienst hebben die op de lijst staan van de PVDA die zelfs nog meer boter op zijn hoofd heeft, met een vrouw die werkzaam is als advocaat. Zij zelfs aangeschreven staan als pleeggezin waar veel belastingcentjes tegen over staat prikkelen zullen we maar zeggen.

Waarom kiest u niet bij de gemeente raad verkiezingen Groep Hop om eens wat dieper in de geldstroom van de jeugdzorg te duiken.
Het gaat om miljarden die wij terug willen vloeien naar de burgers.

Sociaal Media in opkomst, krijgen rechters last van hun hun geweten, waar je al met 10-0 achter staat.  Wie slaapt er nu lekker ik als journalist politicus die mistoestanden onder ogen durft te brengen.

Maar zoals elk vogeltje gebekt zingt hij of zij zijn enige lied die emotie zal aantrekken.

roel320_w147_h180_bg

Rechters die overwegen om te stoppen met hun vak?

Vandaag is geen toeval.De sociale Media zal opening brengen dat de hulpverlening anders zal moeten werken.
Het zal nu op jou GODS woord resultaten moeten brengen.
Thanks Bro voor je uitspraken richting moeder. Kijken wat het OM gaat doen?
Zou ook wel eens met de officier om de tafel willen zitten voor de rechtszitting begint.

Kijken welke hulpverlener nu in onze zaak de handdoek gaat op pakken wie durft de Gemeente, MEE, Leger des Heils of durft de de Rentray of de William Schrikker Groep of misschien Jeugdzorg Amsterdam , nee misschien kunnen we de CDA Purmerend nog eens vragen stellen als Groep HOP mee gaat doen in de gemeenteraad verkiezingen en de onderste steen boven krijgen hoeveel miljarden zijn verdiend aan kinderen bij akte.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.