Jeugdzorg zwolle binnen kort volledig hier weergegeven.

Jeugdzorg maar vooral (Teamleiders) krijgen voorlichting over de VN verdragen:
De verdragen zijn bij de Jeugdzorg instellingen niet zo bekend schijnbaar?
Dhr. xxx Teammanager BJAA heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de waarheid staat.

Beste Lezers

Het lijkt of vandaag de hemelpoorten open gaan bij de gevestigde media.
Vandaag in Buitenhof Jeugdzorg Nederland weer volop in het nieuws, Met de hoofdstam van bestuur Dhr (Griffier) Dirk Jan Sprokkereef.

Dirk Jan Sprokkereef

Dhr. Dirk Jan vermelde dat wat fout in het rapport staat wij heel hard aan moeten werken om dit te verbeteren. Jeugdzorg Zwollen gaat Dirk Jan Sprokkereef flink voor kakkert zetten als wij als freelance journalist rapporten gaan laten zien, waar vijf advocaten die lood in hun schoenen hebben ,aangeven dat men nog nooit zoiets heeft mee gemaakt in de rechtspraak waar duidelijkheid in is dat als je vrienden hebt jeugdzorg je lekker knuffelt terwijl je kind in de auto zit en je vader met een flinke slok op en een afscheidsbrief een ongeluk veroorzaakt en dit volkomen in de doofpot verdwijnt. Jeugdzorg Zwolle vindt dit een geweldige actie om nog maar niet de naam te noemen van de gezinsvoogd (Jeugdbeschermer) geheel mijn onduidelijk wat deze mevrouw voor functie heeft die hier wel heel erg diep in deze zaak zit.

Wij zijn volledig in het bezit van de dossiers en zullen dit gaan plaatsen , met als oogmerk het bewijs te voeren hoe smerig Jeugdzorg Zwolle deze moeder totaal kapot probeert te maken , omdat (vader) nog in behandeling mee werkt aan de financiële  prikkel van Jeugdzorg.
Hoeveel huizen zijn er opgeknapt om zo een orde binnen te slepen?
Welke mensen hebben er belangen bij dat moeder richting het afvalputje word gedreven, met verzonnen verhalen?
Je zal maar als gezinsvoogd(Jeugdbeschermer) bang voor onweer zijn , daar hebben ze bij jeugdzorg een weerbaarheid cursus voor.

Als hier de rapporten worden vrij gegeven, dan gaat u zich afvragen hoe is dit mogelijk?
Hoeveel kinderen moeten nog leven op een tijd (bom) Men zal vragen stellen hoe dit mogelijk is dat dit heeft kunnen gebeuren en vader volgens schrijven van jeugdzorg Zwolle nog in behandeling is, maar zijn kind volledig door jeugdzorg ZWOLLE toegewezen is aan VADER?

Beste lezers ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt als wat ik nu onder ogen kreeg en dat moeder kapot word gemaakt op gronden van geen onderbouwde informatie.

We zijn er klaar voor ZWOLLE krijgt de koude douche als de gevestigde media deze praktijken ook onder ogen gaat krijgen.

Bureau Jeugdzorg in opspraak
De jeugdzorg blijft een zorgenkind in Nederland. Afgelopen week concludeerde de Kinderombudsman in een rapport dat er door Bureau Jeugdzorg regelmatig fouten worden gemaakt in hun rapportage over gezinnen. Bureau Jeugdzorgmedewerkers staan onder te grote druk, missen vaardigheden en reflecteren te weinig op hun keuzes. In Buitenhof Jan-Dirk Sprokkereef, de vicevoorzitter van Bureau Jeugdzorg,

Word vervolgt .

Advertenties

Reacties zijn gesloten.