OM meet met twee maten!

Beste Lezers

Wat voor land leven wij eigenlijk?
Steeds meer krijg ik als politicus van Groep Hop en als Freelance Journalist, het gevoel dat als je pedofiel bent, je bedje beter wordt gespreid dan als de slachtoffers van pedofielen.Kinderen die te maken krijgen met pedofielen en voor hun leven zijn beschadigd, worden met geweld van hun ouders weggetrokken. Ouders die niet op de hoogte zijn, zien deze actie met leden ogen aan en zet hun hele wereld op hun kop.
kenmerken van organisatiecriminaliteit waar deze organisaties aan leiden, met hun ketenpartners die mij als journalist durfde te vertellen, dat dit twee verschillende zaken zijn. Deze niet te vergelijken zijn met een kind die zelf slachtoffer is van pedofielen, die door mistoestanden van Jeugdzorg Amsterdam (Purmerend) CIZ en als hoofdaanvoerder de William Schrikker Groep, die tien jaar van zijn leven is kwijt geraakt, met alle gevolgen van dien.

Zelfs het leger des heils een dreigbrief durf te sturen, omdat we niet kenbaar mogen maken, dat men wel heel soepel optreed tegen pedofielen, die meer bescherming genieten en de media halen als hun beperking nog niet voldoende zijn als zij in vrijheid worden gesteld!

 

 

 

 

Zelfs Pedofielen zijn zeer welkom bij het leger des heils, kunnen zelfs verblijven in hun Gods Huis!” waar ook gezinnen met kinderen verblijven, die zelfs geen risico durven te nemen en wegvluchten of je een kat aan het spek bint.

Hoe is het mogelijk dat pedofielen steeds maar voorrang krijgen namens het OM, dat woonruimte na hun vrijlating is geregeld!
Zelfs in een kindervriendelijke buurt Citerstraat worden pedofielen geplaatst omdat het volgens een woordvoerder van het leger des heils, twee verschillende zaken zijn!

Maar kinderen die slachtoffer zijn van pedofielen en opgesloten worden door de William Schrikker Groep ,gevangen worden gehouden met een vervalsende indicatie besluit is een steen op zijn maag om een (kind) volwassen recht op een woning te geven!

Je kan beter als voormalig zwemschoolhouder die 6 jaar cel kreeg voor misbruik van tientallen zwakbegaafde meisjes te maken krijgen met het rechtssysteem dan als kind die op zijn 14 jaar wordt opgesloten, door de Rentray als een hond naar buiten word geschopt en zelfs het leger des heils kerstkaartjes stuurt op eigen beweging!

1544973_574598039291220_1033946816_n 1480492_574598072624550_1341040256_n

 

 

 

Dan verneem je dat de voormalige zwemschoolhouder met medewerking van de reclassering op afgestemde tijden weer in het zwembad mag vertonen!

Welke tijden worden dat?
Midden in de nacht als iedereen het zwembad heeft verlaten? Waarom is het zwembad zo belangrijk voor hem?

Groep Hop die mee doet met de Gemeente Raad verkiezingen in maart 2014 wil meer inzicht krijgen waar pedofielen worden geplaatst binnen hun gemeenten om zo de controle binnen de burgers scherp te houden.
Waarom schrikt een medewerker van de Gemeente Purmerend, die mee doet in het gesprek, als er vergelijkbare situaties worden geformuleerd. Gezamenlijk met een steen op hun maag zitten, en een antwoord geven als een boer met kiespijn.
Wie zitten bij de reclassering!

Dan komen we wel weer een hele bekende naam tegen binnen de VVD Waar zelfs een (ex) rechter gevoelige informatie weg gaf. Wij zeker niet zullen schromen de persoon onder eden laten getuigen als het moet, wat hier van waar is!

Nee we laten liever moeder met de problemen zitten en vieren het heilige licht met een gelukkig uiteinde!
Stuur een kaartje met een steen om je nek dan weet moeder waar zij aan toe is?

Men kan nooit meer afgerekend worden op zijn verleden waar hij of zij voor is behandeld.
Je maakt je dan schuldig aan het gelijkheidsbeginsel van onze rechtssysteem. Iedereen heeft recht ongeacht zijn geloof RAS en cultuur op een gelijkwaardige behandeling!

Groep Hop zal dan ook in het debat kritische vragen stellen waarom pedofielen via het Om wel snel aan een woning worden geholpen en kinderen die slachtoffer zijn geworden van dit soort (zieke) knuffelen kindervrienden wel snel een woning word toegewezen zonder dat de buurt weet dat er een pedofiel binnen hun omgeving woont.

 

“Ik citeer:
Een OM-woordvoerster zegt dat voor zover bekend huisvesting geregeld is.

Einde citaat.

Wie is deze woordvoerster kan zij of hij enige uitleg geven?

IMG-20131208-WA0000

 

 

 

Feiten release bij akte.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.