Je kan terecht bij het leger des Heils

Beste lezers.

We kunnen nu als moeder echt terecht bij het leger des Heils.
Reinier krijgt een woning op zich zelf.
De kerstkaart gaat een wens in vervulling brengen.

 

Leger des Heils heeft wat moeite met feiten release, waarom omdat hun medewerker Theo gaat huilen bij zijn leiding gevende?
Hij wilde dit niet bekend maken wie zijn leidingen gevende was en nu weten wij het wel door een dreigbrief.

Beste lezers bent u nog bereid om deze organisatie te steunen die pedofielen opnemen ,maar een slachtoffer die misbruikt is het maar verder moet uit zoeken met een steen op zijn mag als medewerker van het leger des Heils?
Dreigen alleen maar dreigen maar geen oplossing vinden met Mee he Tanje lekker stil met Jereoen die wel pedofielen in de citerstaat voorrang geven voor een woonruimte.

Mensen Groep Hop doet mee met de gemeenteraad verkiezingen om ouders inzicht te geven waar pedofielen wonen in kindervriendelijke buurten waar het leger des heils van af weet ,maar mijn nu als lastige politicus probeert te dreigen om mijn monddood te maken door aangiften te doen. Wij als Groep Hop zullen niet zwichten voor de manager die banden heeft met het ministerie veiligheid van justitie.

Groep zal in het debat gaan aan tonen dat er veel mis is met slachtoffers die door de rentray op straat worden geschopt ouders nu wel de handschoen mogen op pakken.

Shame

3105_381400915262946_1621002809_n

IMG-20131208-WA0000

Waar is dan die plek?

Advertenties

Reacties zijn gesloten.