Jeugdzorg komt meer en meer onder vuur te liggen deel twee.

Familie drama Purmerend.

Vrouw van 47 jaar uit Purmerend vermoord door haar zoon van 24 jaar.Freelance Journalist Politicus van Groep Hop in Purmerend die mee doet met de gemeente raadverkiezingen in 2014 wordt compleet tegen gewerkt als het om nieuws gaat over zijn (EX) vrouw, de moeder van zijn twee kinderen.

Hij is vandaag zelf op pad gegaan om onderzoek te doen en hoort en ziet dat mensen buiten de familie meer weten, dan de familie zelf?

Japanse schimspel ?

Moord in Purmerend vrouw 47 jaar door zoon 24 jaar.

Moord in Purmerend vrouw 47 jaar door zoon 24 jaar.

Familie heeft een Familierechercheur?

De Familierechercheur

De Familierechercheur

Zij stellen jou vragen? Andersom kan hij de familie geen vragen beantwoorden?
Mensen dit is Nederland op zijn best.
De vaste lezers zullen begrijpen dat dit nieuws in de tweede kamer de minister van Justitie en zijn Fredje Teven die met mijn in de trein zat met een borreltje te veel op, tussen Den Haag en Amsterdam toen hij nog geen deel uit maakte van het kabinet, hier zeker uitleg gaat geven? Instanties hebben geblunderd,waardoor twee andere kinderen hun dierbare moeder zijn verloren omdat medewerkers van de organisatie kinderdieven van een criminelen organisatie moeder opzadelen met haar zoon waar ook rechtbank Arnhem nu op hun achterhoofd gaat krabben waarom de Rentray met als bestuurslid van ook Jeugdzorg Nederland nu in de zaak van Reinier toch een uitdaging heeft. He Frankie hoeveel bloed geld verdien jij zoals aan Reiniet door jou Jeroen Stout zijn stoutste dromen die gewoon dossiers control ALT Delet kwijt raakt en Rentray Lelystad half informatie heeft?

Bloed aan je handen

Bloed aan je handen

Reinier gedwongen wordt opgezadeld naar zijn moeder?
Jij bent bestuurslid van de Rentray en zal hier ook voor het boetekleed moeten aantrekken. Zwijgen helpt niet trek je conclusie en neem je verantwoordelijkheid en verdwijn van het toneel wegens je falen in een familie drama die had voorkomen kunnen worden.

Rentray faalt

Rentray faalt

Bestuur En Directie

Frank Candel

Frank Candel

bestuurslid

Frank Candel versterkt het bestuur van Jeugdzorg Nederland sinds januari 2011 als vertegenwoordiger van organisaties voor Jeugd & Opvoedhulp. Hij is een bevlogen en ervaren bestuurder met een rijke expertise, opgedaan in diverse functies binnen en buiten de jeugdzorgsector.

Frank vormt samen met Ans van de Maat de raad van bestuur van LSG-Rentray & Zonnehuizen, een gespecialiseerde instelling voor jongeren met ernstige gedragsproblemen. Hij had daarvoor een eigen interim- en adviesbureau, was plaatsvervangend sectordirecteur TBS a.i. en directeur a.i. voor het NIDO (Nationaal Initiatief Duurzame Ontwikkeling). Als interim-manager voor het ministerie van VROM vervulde hij diverse posten binnen dit ministerie en richtte hij Milieu Centraal op.

Man man wat heeft deze man toch een probleem in de zaak Reinier die politiek gezien afgedekt moet worden?
Wij weten niet de naam van de Team manager want daar zullen de Familie (knuffel) Rechercheur ook geen antwoord op weten en zullen we morgen gaan informeren wie de teamleider is voor dit onderzoek? Die toch steeds meer een bijsmaak geeft.

De moeder van het slachtoffer mag altijd informatie van mij krijgen?
Maar krijg ik geen nieuws dan delen we die wel met de moeder van het slachtoffer?
Zou zeggen doen, stel mijn kinderen maar buiten spel.

Praat haar lekker bij misschien zijn jullie wel loslippig naar haar en kan ik de bevolking in Purmerend wel het ware verhalen publiceren.

Plaats delict was een feest kussend knuffelen elkaar de beste wensen wensen was een toppertje, maar het gevoel en de pijn van de nabestaande FUCK YOU

Dreiging van het leger die nu toch echt een probleem heeft zal ik nu overgaan tot Feiten release. Pers media mag nooit aan banden worden gelegd om zeker in deze zaak wel de waarheid boven water te krijgen.

Dreigbrief leger des heils

Dreigbrief leger des heils

Politiek den Haag in stres dat Groep hop naar deze zaak wel eens de grootse partij kan worden omdat men de bewijzen zwart op wit heeft welke instanties tot aan school heeft gefaald.

Ik vind het een uitdaging om met alle spelers in de jeugdzorg branche een goede, kloppende jeugdzorg neer te zetten. Een zorg waarmee ook de meest kwetsbare jongeren geholpen worden, nu én in de toekomst.’

Terug naar overzicht

Plaats delict foutje bedankt om de familie monddood te maken.
Team leider morgen weet ik jou naam en wie dien jij de familie of de elite die nu stront in hun broek hebben omdat Jeugdzorg Amsterdam met hun maffia maatjes willieam Schrikker Groep en CIZ in 2006 de familie heeft genaaid waar de moeder nu de tol moet betalen met MOORD.

Plaats delict ? Politie speelt verstoppertje nabe4staande kan geen afscheid nemen om vader (Journalist) Compleet kapot te maken.

Plaats delict ? Politie speelt verstoppertje nabestaande kan geen afscheid nemen om vader (Journalist) Compleet kapot te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Word vervolgt.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.