Welke instantie gaat een stille tocht voor Marlen organiseren?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Groep Hop Purmerend zal de aanval openen richting de politiek die verantwoordelijk is voor deze familie drama die in 2006 all plaats vond. Hoe kon het mis gaan in de jeugdzorg AmsterdamWilliam Schrikker Groep, Rentray, Triversum de Waag de Riagg, Leger Des Heils, Mee Purmerend. Maar natuurlijk Gemeente Purmerend met in de Hoofdrol een medewerker van de Gemeente Purmerend, die in het begin probeerde moeder op te zadelen om Reinier maar in huis te nemen en dat heeft volgehouden terwijl de signalen zorgwekkend waren.
CDA is verantwoordelijk in Purmerend,“voor de moord” van een CUBAANSE moeder. Waar zeker Fidel Castro vragen over zullen gaan stellen aan de elite van de PVDA . Politiek afvaardiging van Groep Hop dan het waren verhaal te horen zal krijgen, hoe de overheid namens de gevestigde orde hebben gefaald.

http://www.radio1.nl/item/174975-Nazorg%20ontbreekt%20na%20opname%20in%20gesloten%20jeugdzorg.html

Wij zijn bezig om de Cubaanse autoriteiten in te lichten hoe de Nederlandse overheid hier in heeft gefaald tot het Europees Hof in Straatsburg.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.