Groep Hop wordt tegen gewerkt?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Beste lezers

Sociaal media wordt een bedreiging voor de gevestigde orde.Plaats LELYSTAD gaat Groep Hop tegen werken?
Gemeente LELYSTAD zit met een probleem van de Rentray LELYSTAD die een moormachine heeft afgeleverd bij hun moeder in de Gouwzeestraat 162 in Purmerend.
Welke raadsleden hebben belangen bij deze instelling die hier gefaald heeft tot op de bodem?

Bloed aan hun handen

Bloed aan hun handen

Tegenslag nekt nu al Groep Hop in Lelystad

Groep Hop kleur Blauw op nummer 1

Groep Hop kleur Blauw op nummer 1

Daar gaan we dan PVDA die Rentray Lelystad steunt die Reinier aflevert onbehandeld en een moordmachine aflevert bij zijn moeder.
Ondanks dat Rechtbank Haarlem en Rechtbank Arnhem dit hebben vastgelegd in het vonnis wat Rentray moest doen met Reinier.
Groep Hop Lelystad word tegen gewerkt om in de raad de juiste vragen te stellen. Roept dan ook de bevolking van Lelystad op om Groep Hop te ondersteunen en dat de dood van mijn ex de moeder van mijn kinderen waar ik zielsveel van hou als prachtige moeder van mijn kinderen die samen met mijn geen onenigheid had met de kinderen, maar zelfs uit veiligheidsoverweging de kinderen vanaf augustus 2013 bij de vader waren omdat we aan het Leger des Heils en Gemeente Purmerend en Mee voorspelde dat Reinier niet bij zijn moeder kon leven.. Mensen wij als Groep Hop hebben de bewijzen en ze werken deze partij tegen om de deksel op de stront put te houden. Groep Hop heeft geduld om de deksel wel van de beerput te krijgen.

PVDA Lelystad hoe staan zij tegen over de Rentray Lelystad met afleveren van een moordmachine.

VVD Lelystad  Hoe staan zij tegen over de Rentray Lelystad met afleveren van een moordmachine.

CDA Lelystad Hoe staan zij tegen over de Rentray Lelystad met afleveren van een moordmachine

D66  Lelystad Hoe staan zij tegen over de Rentray Lelystad met afleveren van een moordmachine

SP Lelystad Hoe staan zij tegen over de Rentray Lelystad met afleveren van een moordmachine

De nieuwe partijen zijn Partij voor Lelystad, Lijst Simon Polman, Lelystads Belang, Groep HOP, Bindend Lokaal Lelystad, OPA Plus, Partij Van der Kleij en Zuivere Politiek Lelystad (ZPL). Onze lijstduwer zal zeker vragen stellen hoe zij tegen over het drama staan die mede veroorzaakt is door Rentray Lelystad? Zijn zij bereid samen met Groep Hop stevige vragen te stellen hoe dit heeft kunnen gebeuren dat een moeder is VERMOORD.

Groep Hop vraagt zich af hoe bang zij is voor vragen van Groep Hop omdat zij een familie traditie hoog heeft te houden gezien haar zusje in de tweede kamer.
Mensen als u dit leest dan breekt het angst zweet uit van de Burgemeester die niet op Groep Hop zit te wachten met lastige vragen?
Waarom werkt de gemeente ambtenaren Groep Hop tegen om mee te doen met de gemeenteraadverkiezingen in maart 2014. Moet de moord in de Gemeente Purmerend door Reinier afkomstig en afgeleverd door de Rentray Lelystad GEHEIM worden gehouden door de PVDA Burgervrouw. Wij weten nu welke positie u speelt en Groep HOP doet nu een beroep op uw volle verstand om uw onderdanen alle medewerking te verlenen aan Groep Hop om kans te maken de Grootse Partij in Lelystad te worden. In Purmerend is er een moord gepleegd omdat de instanties Rentray Leger des Heils Gemeente Purmerend en Mee Purmerend hebben gefaald door een instelling Rentray Lelystad die er een potje van hebben gemaakt bij akte, met vol op bewijs bekend bij de redactie. Met alle opgenomen gesprekken die later in de gevestigde media het verhaal zullen blootleggen wat er heeft afgespeeld.

PVDA Lelystad

PVDA Lelystad

Weet uw wat zich heeft afgespeeld door het falen van de Rentray Lelystad. Neemt uw dan even contact op met Groep Hop Purmerend. Hoor ik niks van Uw dan zal ik vragen stellen als politicus van Groep Hop Purmerend teven Freelance Journalist die de waarheid niet uit de weg gaat over het falen van de Jeugdzorg met hun verzonnen verhalen.

Waarheid

Waarheid

Waarom hier geen spoortunnel Purmerend Overwhere? Elke seconde telt.

Waarom hier geen spoortunnel Purmerend Overwhere? Elke seconde telt.

Dit wordt vervolgt en zullen afsluiten met muziek die de moeder van mijn kinderen mooie vond.

Rust in vrede schat onze strijd zal niet voor niks geweest zijn.

Jeugdzorg

Jeugdzorg

Word vervolgd.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.