Groep Hop Purmerend laat zien waar het fout gaat in een moordzaak.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Beste Lezers

Steeds meer reden om op Groep Hop Purmerend te stemmen.
Instanties die bewijsbaar hebben gefaald.
In een Audio opnamen is te horen hoe de moeder van de kinderen steeds maar weer aangeeft dat het niet zo langer kan.
Beste lezers uit de opnamen blijkt dat de moeder gepiepeld wordt om gedwongen haar zoon Reinier in huis te nemen.
Hier is compleet gefaald en dit is nog maar het beging. Het bewuste falen is allemaal verwerkt in mijn transcriptie van alle gesprekken die zijn opgenomen. Om nu eens voor altijd aan te tonen dat geld een grote rol speelt, niet de belangen van kind en moeder.
Dit had voorkomen kunnen worden. Hier zullen de verantwoordelijke voor op het maatje moeten worden geroepen. Zij hebben moeder met een zeer gewelddadige Reinier opgezadeld.
We laten het even bij dit gesprek om alleen maar inzicht te geven waarom Groep Hop zo belangrijk is in de Gemeente Purmerend.
Steun Groep Hop en ik zal as maandag 27 januari 2014 staan bij de gemeente huis om groep hop te steunen met ondersteuningsverklaring. Mensen dit is het minst wat uw voor de moeder kan doen om haar strijd in stand te houden.
Laten we voor haar stemmen op Groep Hop in Purmerend die grootse partij gaat worden, om aan deze mistoestanden een eind te brengen. personen die hier voor verantwoordelijk zijn te kunnen vervolgen wegens nalatigheid en niet luisteren naar de signalen die zijn afgegeven, direct  met ontslag de laan uit te sturen. Stem Groep Hop Purmerend om wel de juiste vragen te stellen, hoe dit misdrijf had kunnen worden voorkomen.

Word vervolgt.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.