Gemeente Purmerend wil praten over weblog André Blogt,

Geachte lezer VVD Purmerend bevindt zich in zwaar weer.
http://search-geenstijl.thruhere.net/#ouali

Zijn deze mensen ook al uitgenodigd of licht de moord toch even iets anders in de weegschaal?

Gaat Groep Hop Purmerend voor beroering zorgen terwijl .

Mevr. Marie – José Smulders lid van de VVD en tevens de burgemeester dient van de VVD eendracht maakt macht toch.

Mevr. Marie – José Smulders

Functie: Gemeentesecretaris

Marie – José Smulders is gemeentesecretaris van de gemeente Purmerend. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college van B&W Purmerend. Ook is Marie-José Smulders algemeen directeur van de ambtelijke organisatie.Gemeentesecretaris Smulders is AB-lid van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS).
Nu gaan we naar een burgervader die aan de top staat van het OM die meer los laat bij D66 als in de zaak Fleeré officier van justitie speelt verstoppertje toch mvr. de V anders gaat u weer janken als uw naam volledig wordt geschreven.
Wat is uw rol in deze zaak als we dit lezen van uw zelfde pakket , maar omdat het om een bekende Nederlander gaat zijn jullie wel meteen open in de media?
Laten we wel zijn Groep Hop zal doordringen in de media. Zij zullen u het vuur aan de schenen leggen namens de nabestaande die kunnen aantonen dat een Gemeente medewerker heeft gefaald. Houd de gemeenten het handje boven het hoofd van de instanties die hebben gefaald?
Vandaag had Dhr. Fleeré een afspraak, die helaas is mis gelopen door omstandigheden.
Dhr Fleeré heeft wel contact opgenomen met de Gemeente voor een Nieuwe afspraak die volgens mvr. Smulders niet meer nodig was omdat er een brief onderweg was?

Dhr. Don Bijl

Functie: BurgemeesterPolitiek: VVD
Sinds: juli 2009
Portefeuille: Veiligheid, Handhaving
Burgemeester Don Bijl heeft in zijn portefeuille: Coördinatie collegebeleid, Politie, Brandweer, Veiligheidsbeleid, Bestuurszaken, Algemene & juridische Zaken, Externe betrekkingen, Regionale samenwerking en vanuit de gemeente Purmerend de Wijkwethouder van het Centrum.

Burgemeester Don Bijl is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Purmerend. Burgemeester Don Bijl is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W.

De nabestaande zijn wel benieuwt hoe de Gemeente medewerker op hoog niveau een gesprek is aan gegaan?
De Gemeente medewerker de moeder dwingt om een gevaarlijke zoon in haar huis op te nemen?

R.I.P

Jeroen vermeulen

Moord

Advertenties

Reacties zijn gesloten.