Groep Hop Purmerend persbericht

Beste kiezers van Purmerend

moord op Gouwzeestraat 162 namens de initiaties gemeente Purmerend.

moord op Gouwzeestraat 162 namens de initiaties gemeente Purmerend.

Vandaag nog een keer een aanval op Groep Hop Purmerend drie op een rij is genoeg.
Purmerend heeft gefaald in een gezinsdrama en daar zijn alle bewijzen van in handen van de Journalist die daar zelf bij aanwezig was.
Het verbaast ons als het om een belangrijke ambtenaar gaat die wordt verdacht van corruptie een persconferentie wordt gehouden?
maar als het om een gezinsdrama gaat dan word de journalist bedrijgt met een advocatenkantoor Dirkzwager die met klemtoon vraagt de schrijver geheim te houden?
Beste Kiezers Groep Hop Purmerend was volkomen verbaast toen hij vernam dat gelijktijdig een persbericht de media in werd gestuurd met de volgende tekst.

zie deze link:  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/waterland/article26840193.ece/Juridische-stappen-tegen-kandidaat-raadslid-Groep-Hop

En op zijn deurmat de briefing van de advocatenkantoor Dirkzwager namens de Gemeente Purmerend vond.

Vanaf 06-01-2014 tot aan nu had de Gemeente werker de tijd om op mijn artikel te reageren wat volgens hem niet in orde was?
Laten we wel zijn  alleen maar roepen zonder onderbouwing zal geen stand houden en vragen als journalist van deze website is er in deze zaak gefaald ja of de nee en heeft de gemeente medewerker ook een onderzoek gehad naar zijn functioneren richting de drie hoek nadat Reinier bij zijn moeder werd geplaatst die aangaf dat het niet zo langer kon.

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van Purmerend

De verslaggever heeft een foto in zijn bezit die hij gaat tonen waar de instanties van af wisten en schijnbaar voor de top van de Gemeenten verzwijgen en denken dat ze hiermee makkelijk mee af komen.
Gemeente Purmerend wil niet de kosten vergoeden die Groep Hop Purmerend heeft moeten maken , nogmaals als het om een top Ambtenaar gaat dan valt de Gemeente Purmerend geen één krant aan die toch wel degelijk de voornaam en de eerste letter van zijn achternaam en elke Purmerender weet om wie het gaat?
Wat was de reden dat de Gemeente medewerker die gefaald heeft in de moordzaak van Purmerend op de Gouwzeestraat 162 geen openheid van zaken geeft bij zijn meerdere terwijl de verslaggever vandaag merkte dat hij de zaak wel heeft besproken met zijn meerdere.
Alle gesprekken met deze medewerker zijn opgenomen om te kijken of de medewerker van de Gemeente Purmerend durft toe te geven dat er is gefaald.
Gemeente Purmerend verklaarde dat men wel degelijk Reinier instellingen heeft aangeboden. Dat klopt maar niet direct ook hier zat een wachttijd aan die niet stel op sprong geregeld kon zijn.
Het ging hier om een besloten zetting dus weer achter slot en grendel, waar Reinier natuurlijk niet meer voor ging.
Vandaag kregen getuigen en verslaggever duidelijk inzicht dat men wel degelijk over de familie drama heeft gesproken.
Lijsttrekker Dhr.A,Fleeré van Groep Hop Purmerend heeft bewijzen in handen dat er wel degelijk is gefaald.
Daarom verwijst de verslaggever naar zijn media collegae die wat meer heeft bereikt.
Laten we zeggen toeval bestaat niet en hier zal zeker de Gemeente medewerker zich nog meer beroerd voelen als hij deze link leest en dat straks de gevestigde media ook de familie zal horen wat hier precies mis ging?

We kijken uit naar as maandag en blijft u het nieuws volgen op TV wie in de top van de Gemeente deze medewerker van de gemeente zijn hand boven zijn hoofd gaat houden.
Groep Hop kan niet accepteren dat zij monddood worden gemaakt omdat deze zaak politiek zeer gevoelig is en zal bijdragen naar aanleiding het stuk van de gevestigde media Groep Hop de juiste wijsheid in pacht heeft om jeugdzorg in goede bannen te lijden zodat de burgers van Purmerend niet worden opgezadeld met miljoenen te kort op gebied van jeugdzorg en het WMO. Groep Hop waarschuwt dat men ook rekening moet houden met de lasten en niet alleen de lusten.

Falende jeugdzorg

We zijn er klaar voor om de Gemeente Purmerend medewerker aansprakelijk te stellen.

Reacties zijn gesloten.