Jeugdzorg Amsterdam in paniek.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Beste lezers Huisadvocaat Mr Mvr Lam van de jeugdzorg BV kreeg even les van de advocaat meester.
Zij wilde gesloten deuren want anders komt haar make naar boven als advocaat die tegen over haar leermeester even fijntjes uitleg kreeg wat de verdragen zijn van de kinderen. Heeft zij geslapen in haar schooltijd?

Mvr Lam was echt Lam geslagen en riep nogmaals een tweede advocaat bij het mag niet wat kosten op de belastingbetaler?
Heeft mvr Lam niet meer de krachten om van een eenvoudige burger te winnen omdat de journalist wel aan waarheidsbevindingen deed en het het verhaal ook overeind bleef maar de gezinsvoogd donders goed wist dat zij volkomen zat te liegen wat geresulteerd heeft tot moord in de Gouwzeestraat 162 in Purmerend. Mvr Lam liep met haar staat tussen haar benen weg toen ik haar vroeg hoe verklaar je nu de MOORD van de moeder.

E.G moet zich nu toch gaan afvragen of hij niet moet gaan opstappen met zoveel kinderleed aan zijn handen, als verantwoordelijk voor jeugdzorg Amsterdam. De geluiden binnen jeugdzorg is dat men hem totaal uitspuugt en liever vandaag dan morgen zien verdwijnen.

Hij heeft nu Prof Heertje uitgedacht en de Joodse gemeenschap dit was voor hem een brug te ver en zal lijden tot je ondergang.
Je hebt je krediet verspeelt en veel gezinnen de afgrond in gewerkt.
Je huis advocaat van uit de grachtengordel, was in deze zaak de leerling die nog niet op niveau was waar ze moest wezen, vandaar de tweede advocaat die haar moest bij staan, sorry wat een afgang voor dit advocatenkantoor.

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.