Stichting mee doet een nieuwe poging?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Stichting Mee doet een nieuwe poging om de familie weer dubbel te raken naar een ernstige familie drama door een opgeleiden zoon van Moeder die vanaf zijn 14 jaar door JEUGDZORG in samenwerking met de William Schrikker Groep Leger Des Heil Stichting Mee en medewerker van de Gemeente Purmerend de linker hand van de Burgemeester, daarbij nog verder ketenpartners die ook hier een rol in spelen en eventueel in kaart worden gebracht op 6 augustus  2014 om 13.30 uur in Alkmaar zal inhoudelijk worden op ingegaan tegen de verdachten. De familie heeft aangegeven dat iedereen op deze openbare zitting van harte is uitgenodigd om de mistoestanden bij te wonen. Hierbij zal de Rentray volledig in beeld komen als falende instanties die moeder de dood hebben ingewerkt terwijl ze wisten hoe gevaarlijk Reinier was en na het hoger beroep in Arnhem geen moer hebben uitgevoerd. Tijdens de zitting 18 juni 2014 om 10.30 uur te Alkmaar de pro-formazitting de verdachten wordt opgeroepen om daarbij aanwezig te zijn en hij daar geen gehoor aan geeft en het OM gewoon te kakker zet en het weer laat af weten speelt deze verdachten met de gevoelens van de Officier die zelfs de nabestaande nog van de zaak een millimeter van heeft los gelaten? Wat is daar de reden van terwijl journalisten in andere zaken wel snel de informatie los krijgen?
Wat Journalisten erg op viel was dat de lichaamstaal erg veranderde toen de advocaat van Reinier terug verwees naar de Rechter Commissaris om deskundige te horen onder eden over het tijdslijn van af 2006 en hoe het mogelijk was dat het (zieke) Beest) of wel misschien bewust los gelaten om dood en verderf te zaaien maar wie werd het slachtoffer?

Politie rapport in handen van de journalist waar moeder aangeeft of ik vermoord hem of hij vermoord mijn word in samenspan met het leger des heil niks aan gedaan terwijl de medewerker van het leger des heil met zijn staart tussen zijn benen weg liep toen Reinier dreigend op hem af kwam en daarbij letterlijk vermelde hij is volkomen gek nog netjes uitgedrukt zullen we maar zeggen aan rapporten die de officier niet met de nabestaande wil bespreken maar bij de journalist inmiddels binnen komen.

Je zoon flikt wat de moeder noemt hem vuile teerlingleider dat is dan de aanleiding om je moeder overhoop te stekken nadat je vlak na een pij maatregel wordt vrij gelaten en geen een instantie wil je opnemen omdat je een gevaar bent?
Dan is opeens moeder weer in beeld die dan haar zoon tijdelijk moet opvangen tot haar DOOD er op volgt?
Hiermee wordt bewezen dat de hulpverlening volledig faalt en de tweede kamer aan zet is om in deze zaak een volledige onderzoek in te stellen, voor dat in deze zaak de beerput open gaat op 6 augustus 2014 om 13.30 uur Als alle rapportage boven water komt en de advocaat gaat zien dat Reinier heel raar is behandeld en steeds meer opgeleid is als moordmachine als je kinderen langer opsluit in een isoleercel als er gebruikelijk voor staat? Wat als een medewerker van DJI slagroom van zijn lul wil laten aflikken ook deze rapport in bezit bij de media en medewerkers die dit verklaren gewoonweg hun baan zijn kwijt geraakt omdat men uit de school zijn geklapt.

Maar wat voor de familie onbegrijpelijk is dat er weer een brief wordt gestuurd naar de verdachte die zijn moeder om het leven heeft gebracht men vraagt waarom hij dit nog niet heeft ingevuld? Wat bedoelen ze dan met anoniem? Gelul dus want ze kunnen toch niks zien wie wat instuurt? Zij weten dus wel degelijk dat Reinier nog niks heeft ingestuurd .

Hiermee is dus bewezen dat stichting MEE helemaal niet zuiver mee doet aan een onafhankelijk onderzoek zie hier bewijs.

Mee

Mee denkt met je MEE?

 

 

 

 

 

Onbegrijpelijk dat deze brief van uit mee naar het adres van de vader gaat terwijl de moordenaar niet staat ingeschreven op zijn adres? De moordenaar stond ingeschreven op een fake adres en dit laten we even open om MEE hier wat vragen over te stellen. Wat is dan hun reden om het adres van vader te gebruiken terwijl je als Tanja weet dat het (monster) opgesloten zit in de Bijlmer bajes. Zo is de werkwijzen van MEE

Mee werkt totaal langs elkaar heen spreekt geen waarheid en krijgt hier voor een hoop centjes van uit het rijk.

Tanja tijd om je biezen te pakken hoe lang ga je dit nog volhouden? Jij overtreed de wet om de centjes binnen te hallen, maar meid geen probleem de advocaat van Reinier heeft deze stinkende beerput flink door en zal hier verder op in gaan , misschien roept hij jou ook nog wel op als getuigen ik ga het hem voorstellen om als journalist wat namen te noemen die wisten dat Reinier niet bij zijn moeder hoorden TOCH  Tanja Jij kreeg ook nul op het rekest en daarbij is een moeder vermoord omdat instellingen weigeren. Kamer vragen wil ik zien net als bij de bouwfraude ik wil de JEUGDZORG fraude boven water krijgen

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

 

 

 

 

 

 

 

Kamer van de verdachten volgens het GODS huis geen IBS maatregel nodig?

 

 

 

 

post naar mijn adres?

post naar mijn adres?

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.