Openbare zitting zes augustus 2014 Alkmaar

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?  

 

Beste Lezers.

Woensdag zes augustus 2014 om 13.30 uur Rechtbank Alkmaar wordt de inhoudelijk zaak behandel moord op Marlen Garcia Gepero.
De zitting is openbaar en u bent van allen zeer welkom om de laatste groet te bewijzen aan Marlen die een doodstrijd heeft moeten leveren tegen haar eigen beest want zoon kunnen we hem niet noemen die zijn moeder van het leven heeft beroofd.

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

 

 

 

 

 

 

 

 

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begrafenis was iedereen volop aanwezig om de laatste groet te brengen, laten we nog een keer kunnen opbrengen om ook in de rechtbank te laten zien aan het beest wat hij zijn moeder heeft aan gedaan en de nabestaande met veel verdriet heeft achter gelaten.

Rechtbank Alkmaar zes Augustus 2014 om 13.30 uur kunt u er bij wezen om Marlen en nabestaande bij te staan op een emotionele afsluiting van een moordenaar die geestelijk kapot is gemaakt door de hulpverlening en waar de moeder en nabestaande de vis duur voor hebben betaald.

Jeugdzorg faalt

Moord Purmerend

 

 

 

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.