Gemeente Purmerend is nu veel uitleg verschuldigd.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Verslaggever krijgt nu stukken in handen waarin duidelijk werd om Groep Hop Purmerend zijn mond te snoeren over een medewerker van de gemeente Purmerend die zo vuist diep bij justitie zit die zijn weerga niet kent.
De familie heeft geen slecht geweten , maar vraagt zich af hoe de burgervader wat hij zeker niet leuk vind van een Moordzaak in de Gouwzeestraat 162 Purmerend voorkomen had kunnen worden als de gemeente medewerker binnen kort wordt zijn naam wel genoemd mede omdat hij uit de wind moet gehouden worden zie volgende bewijs.

cahier-2012-13-volledige-tekst_tcm44-465127-1

Sponsors hebben zich aangemeld om desnoods de rechtzetting te financieren om hiermee bij de rechtelijke macht te kunnen aantonen dat de medewerker op de hoogte moet zijn geweest van de gevaren van het beest die zijn moeder heeft afgeslacht. Dan mogen mensen van de stadspartij hun hoofd wegdraaien als je als journalist een stuk schrijft in welke hoedanigheid men staat als familie als een minister in de buurt langs komt.

Waarom werd de zoon van Marlen bewust naar moeder gebracht?
medewerker werd regelmatig gewaarschuwd en sloeg alles in de wind?
Waarom heeft hij niet gehandeld van uit de link waar hij voor beloond werd en zeker ervaring mee heeft gehad.

Wij als journalisten roepen nu andere journalisten op neem eens contact op met deze man waarom hij zijn protocol niet heeft afgewerkt een deze moordpartij had kunnen voorkomen.

 

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.