Rechtzaak zes Augustus 2014 Alkmaar.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Rechtbank Alkmaar zes augustus 2014.

Voor de nabestaande en vrienden en andere genodigde gasten een zwaar beladen rechtszitting.
Wat ging hier voor af  als voorbereiding op de rechtszaak zes augustus 2014 in Alkmaar.
Nabestaande hadden op 28 juli 2014 een gesprek  in de Rechtbank Haarlem om 16.30 uur, met de officier van Justitie Simone de Vries ter voorbereiding op de rechtszaak van zes augustus 2014 in Alkmaar.

De nabestaande wisten al dat het gesprek niet langer zou duren dan zeven minuten en werd op die dag ook waarheid.
Mvr Simone de Vries officier van justitie liet zich lijden door emoties en verliet het kamertje en liet de nabestaande verbouwereerd achter.
Slachtofferhulp van het OM Mvr Esther Steffens was tevens verbaast dat de officier van justitie zich liet lijden door emoties?
Zij heeft daar een cursus voor gehad en baat de nabestaande zorgen hoe zij zes augustus 2014 in Alkmaar zal optreden namens de nabestaande die door het leven moeten met veel verdriet en pijn.

Na deze actie van de officier van justitie zal er een cursus gaan plaatsvinden landelijk, voor officieren hoe men omgaat met de emoties van nabestaande? Men had van uit het OM hier nog geen passende antwoorden op? De nabestaande dienen hier weer in deze zaak als proefkonijn, net als bij de rijen van hulpverleners, die achter elkaar hebben gefaald om een moordmachine los te laten op de maatschappij, terwijl men het wist.

Burgemeester van Purmerend heeft geweten als hoofd van het OM dat er een gevaarlijke tijdbom terug keerde in zijn Gemeente die hij via zijn gemeentelijke ambtenaar bij zijn moeder gedwongen liet wonen.
Paniek rond deze burgervader want een van de nabestaande was de lijsttrekker van Groep Hop Purmerend kon wel eens met minimaal een zetel in de Gemeenteraad komen en lastige vragen stellen.
Die vragen gaan er zeker komen als de politiek partijen zich dieper gaan inlezen en tot de conclusie komen dat de burgervader wist wat voor vlees hij in de kuip had. Waarom heeft zijn ambtenaar binnen zijn gemeentelijke organisatie gefaald en niet zijn roei riemen heeft gebruikt om een IBS maatregel in werking te stellen? Zoals iedereen wel van overtuigd was er is gefaald heel er gefaald en dat is als een paal boven water komen te staan.

De nabestaande zullen dan ook de medewerker van de gemeente Purmerend met toenaam en transcriptie gaan noemen in de gesprekken die zijn opgenomen om zo tot waarheidsvinding over te gaan. Onbegrijpelijk dat de Gemeente Purmerend deze man niet heeft gehoord in deze zaak die het nog pijnlijke maakt dat hij mede heeft gefaald.
De vraag is duidelijk men wist dat de verdachten een tikkende tijdbom was, waarom toch naar moeder die gelukkig haar twee andere kinderen naar haar EX man bracht die man die zo vervelend word afgeschilderd door een politieman binnen het korps Purmerend als gevaarlijk agressief terwijl zijn eigen dienders daar heel anders over denken. Binnen kort hier meer over wie de persoon is die schijnbaar net als de officier zijn emoties niet de baas is.

Dan het stukje Leger des Hel die in deze zaak de sleutel rol heeft gespeeld en in de eerste aanzien de kamer heeft gezien van de verdachten die hem zelfs op dat moment bedreigde , terwijl hij als ex politie agent met zijn staart tussen zijn benen vertrok en het perceel verliet met moeder naar de politie stapte voor aangiften die niet in behandeling kon worden genomen? Vreemd heel vreemd als het leger vraagt om versterking dan zijn ze in andere zaken zeer snel terplaatse.

 

De moeder is schijnbaar van achter in haar rug gestoken en heeft zich omgedraaid en de dader heeft met twee messen zijn werk 32 keer kunnen afmaken omdat de verdachten zijn moeder zat was?

moord

faalt

 

 

 

 

 

Een moeder die gedwongen haar zoon in haar huis laat uit veiligheid haar kinderen onderbrengt bij de vader en slaapt op een andere adres namelijk bij de buurman? Men wist dit, elke instanties vond dit schijnbaar normaal?
Politie Purmerend heeft de verdachte in bewaring die van uit het niets een man in elkaar slaat? Men laat deze verdachten weer snel vrij terwijl men wist dat het een tikkende tijdbom was? Wie was deze officier van uit Haarlem die deze gevaarlijke gek weer heen zond met een dagvaarding in de maatschappij?

Rechtbank Alkmaar geeft toestemming om te filmen?
Dat duurt niet lang en de rechtbank word omgetoverd tot een bunker die je mee maakt in Amsterdam.
Vier pakket wachters en politie in burger betreden de rechtbank om de nabestaande en vrede lief mensen in toom te houden zodat er geen opnamen worden gemaakt?
De nabestaande kregen te horen dat de eerste rij vrij moest blijven?
Waarom omdat het bekend was dat de verdachten niet kwam opdagen en de persconferentie op www.rechtspraak.nl

Motiveringen afwijzing opnames

6 augustus 2014, strafzitting doden moeder, rechtbank Noord-Holland

Achtergrond

Op 6 augustus 2014 vindt bij de rechtbank Noord-Holland locatie Alkmaar de inhoudelijke behandeling plaats van een zaak waarin een man ervan verdacht wordt zijn moeder te hebben gedood. JDTV heeft aangegeven de zaak in zijn geheel te willen komen filmen. De voorzitter heeft dit verzoek afgewezen met de volgende motivering.

Beslissing van de voorzitter

De voorzitter wijst het verzoek om de behandeling van de feiten en de stem van verdachte op te nemen af. Bij deze beslissing heeft de voorzitter rekening gehouden met de aard en omstandigheden van de zaak en de persoon van de verdachte. Het betreft een emotioneel beladen zaak met een groot belang voor verdachte om in vrijheid te kunnen verklaren. Het belang van de waarheidsvinding en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van overige betrokkenen en nabestaanden wegen zwaarder dan het belang van de openbaarheid door middel van het maken.

Update 5 augustus 2014

De rechtbank heeft ter wille van het rustige verloop van de zitting besloten dat in het geheel geen beeld- of geluidopnames mogen worden gemaakt.

 

Deze zelfde voorzitter van uit Rechtbank Arnhem, zijn collega’s die het hoger beroep van de verdachten heeft behandeld voor hij vrij kwam is wel vreemd te benoemen om de nabestaande de begrafenis kosten in de schoenen van de vader te schuiven die niks anders deed om zijn handtekening te zetten voor een plechtige begrafenis van de moeder van zijn kinderen. Het is onbegrijpelijk dat een advocaat die de verdachte  als zeer ziek bestempeld de nabestaande nog probeert  een tik uit te delen om financieel de nabestaande met kosten op te zadelen?

Nabestaande heeft aan de eerste pers een verklaring af gegeven de gevestigde media weet nog niet wat ze moeten doen? Tot hun eigen familie betrokken raken bij zo een ernstige misdrijf.
Met dank aan JDTV die wel aanwezig was en de nabestaande om uitleg vroeg.

http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/08/de-moedermoord_92.html


 

 

 

Reacties zijn gesloten.