Falend beleid van instellingen bewezen.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Purmerend 18 augustus 2014

Vandaag kwam het volgende nieuws binnen via de landelijke dagbladen

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

verdachte verklaarde dat hij bang was voor zijn moeder?
Officier maakt een bange indruk een speelt op zeker?
Dit nodig uit tot hoger beroep alleen al dat de officier de nabestaande met legen handen liet staan.
De nabestaande daagt de officier uit voor een hoger beroep alleen al omdat zij niet in staat was om moord met voorbedachte raden aan te geven. Was de advocaat van het beest zo slim en bibberde de officier voor de slimheid van deze sluwe advocaat die weer zo beest van uit de overheid toe gewezen krijgt die de nabestaande nog even een tik wil uit delen en mijn kinderen een trauma wilt bezorgen als het om de begrafenis gaat van de moeder van de kinderen die de (EX) voor zijn rekening neemt om zijn kinderen geen trauma’s te bezorgen, als hij niet gerand stond.

 

Hiermee word bevestigd dat de moeder en stiefvader al jaren lang wisten dat het een beerput was die zijn weergaven niet kent.
Kinderen die opgesloten worden als kooi beesten en moordmachines van worden gemaakt, wanneer deze terug komen in de maatschappij nergens meer terecht kunnen omdat zij zo zwaar worden ingeschakeld dat geen instelling zijn vingers er aan brand. Wij als redactie hebben afwijzing van de Prinsen Stichting Purmerend in bezit die hier voor van uit de Gemeente zakken vol subsidie geld krijgen er voor zijn ingesteld om dit te kunnen aanpakken, maar gewoonweg de moeder met een probleem laat opgezadeld. Moeder werd hier moedwillig 32 keer gestoken door de dader haar eigen zoon. losgelaten door de Rentray die wist wat voor vlees zij in de kuip hadden.

Moord op bestelling

Rentray verantwoordelijk voor moord.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.