Instellingen liegen.

Falend beleid van instellingen bewezen.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Purmerend 20 augustus 2014

Het leger wist het wel de man op de juiste plaats de TBS specialist?
Ruime ervaring op gebied als (EX) politie agent, met als manager van justitie veiligheid die even de nabestaande angst moeten inboezemen om hun kaken stijf op elkaar te houden.
De man die wegloopt naar politie als hij bedreigd word door de verdachte?
De redactie kreeg telefoons terug van de moeder waar interessante gesprekken op stonden die moeder met de liegende leger heeft opgenomen terwijl hij ons apart probeerde uit te spelen tegen over elkaar maar hij direct van een koude kermis terug kwam en de (Stiefvader) de hemel in prees.

Gesprekken worden klaar gemaakt om in transcriptie uit te worden gebracht we zullen een voorschotje brengen misschien gaat hij begrijpen wat voor schade er is aangericht door niet te luisteren. Deze man probeerde even de baas te spelen bij de stiefvader die voelde dat hij bezig was naar een drama. Hoe is het mogelijk dat zo hulpverlener met zoveel ervaring kan blijven werken met een MOORD die had kunnen voorkomen. Nog erger deze man gespreken opgenomen probeerde stiefvader te bedreigen dat hij deze shit moest verwijderen . Ja mensen wij hebben hier gesprekken van terwijl de moeder nog in leven was en deze gesprekken mee luisterde. Zo ver gaat deze man om zijn straatje schoon te vegen.

Hoe moet je voelen als je KLANT die jij moet begeleiden 32 keer zijn moeder neer steekt omdat hij haar zat is?
Ben je dan nog in staat om je werk uit te voeren na zo een blunder.

shame on you

Leger des Heils

Leger des Heils

 

1480492_574598072624550_1341040256_n

 

1544973_574598039291220_1033946816_n

 

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van Purmerend

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: