Medewerkster Mee Duikt weg.

Falend beleid van instellingen bewezen.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Dhr. Fleere zit in en belangrijk gesprek met getuigen in het gebouw van Triton. Mvr. Tanja van Mee doet met je mee komt binnen wandelen en ziet de familie. Zij weet niet hoe zich moet gedragen en probeert zich te verstoppen door naar beneden te kijken. De familie heeft haar opgemerkt en stelt haar vragen die zeker door getuigen kunnen worden bevestigd dat haar onprofessioneel gedrag richting de familie boekdelen spreekt  en aanleiding gaf dat zij per direct op non-actief gezet moet worden omdat deze mevrouw geestelijk niet meer in staat is door haar falende beleid nog enige sturing te geven aan patiënte die tot in staat zijn moord te plegen en opzadelt naar ouders waarvan moeder meerdere malen aangeeft als bewijs opgenomen gesprekken dat dit niet meer mogelijk is. Haar houding op deze dag is om van te kosten en onbegrijpelijk dat het hoofdkantoor Amsterdam haar nog in dienst houd terwijl alle gesprekken zijn opgenomen wat haar reactie was naar de nabestaande. Ze was duidelijk van slag en de nabestaande bemerkte dat zij het spoor bijster was. Zij weet niet om te gaan met moord die zij had kunnen voorkomen, toen het beest bij haar op bezoek was met de stiefvader was zij voorzien van een alarm knop. Helaas de moeder had deze niet hé Tanja ? Word het niet tijd dat jij je baan vaarwel zegt wegens vallen. Tanja je reactie naar de nabestaande richt zich uit in een paniek aanval daarmee liet je zien bij je ketenpartners dat je beter de organisatie kan verlaten, wat ben jij dom om zo te reageren, terwijl je niet weet waar de familie mee om de tafel zit. stop echt voor je eigen bestwil stop met je vak je ging volkomen voor gaas , je wist niet wie wij voor ons hadden maar heeft jou wel op kaart gezet. je laatste uitspraak toen je weg liep was doorslaggevend  en dat gaf aan dat je geestelijk behoorlijk in de knel zit.

Stop met je vak je hebt volkomen gefaald en zoek ander werk.

we wachten om je foto te plaatsen ter bescherming voor andere cliënten die het recht hebben voor de juiste hulp.
Wacht niet te lang op signalen van een moeder die jou heeft gebeld en vraagt om hulp.. krijg naar het luisteren van dit bericht kippenvel, waarom houd jou hoofdkantoor Amsterdam na onze gesprek jou hand boven je hoofd?

10614088_766521163412556_299647671_n 10616326_692991130785243_4386574792652353032_nshame on you

moord

faalt

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: