Kind word opgeleid tot TBS patienten.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Beste lezers het is goed mis binnen de instellingen die kinderen roven van gezinnen. Zij worden geloofd door de rechtelijk macht want zijn zijn de deskundige? Vandaag kwam er uit de hoge hoed van de hulpverlening het zelfde beeld waar de familie Fleere mee te maken kreeg dat een ziekelijke beest opgeleid in een instelling met mede weten van de driehoek in Purmerend wist wat voor beest de samenleving in werd gestuurd.
Gesprekken zijn voorhand ,maar worden uitgewerkt naar de top als Jeugdzorg een nieuwe naam de lucht in gaat brengen? De Jeugd Gezinsbescherming ? Een nieuwe koers en nieuwe naam?
Wij als media hebben natuurlijk daar bewijs van.

Mee werken anders gaan wij optreden?

TBS moordmachine

Bloed aan hun handen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker makkelijk naam veranderen met meer dwangmiddelen om nog meer kinderen via de goedkope manier uit huis geplaatst te krijgen.
Wethouder van Purmerend zal zijn naam niet noemen zit verwikkeld als CDA in een wespen nest die straks door links word afgerekend.

http://www.npo.nl/artikelen/reportageserie-wij-zitten-vast

Laten wij eens kijken wat hier door jongeren worden vermeld , tot de volgende informatie .. Dhr Teven komt al op het maatje ben jij niet verantwoordelijk voor dit beest die zijn moeder heeft vermoord terwijl de burgervader (VVD) in Purmerend uit gescheten is om weg te lopen voor zijn verantwoordelijkheid en dreigt de familie via zijn politie baas de familie niet mee te paticiperen omdat de Botterstraat uit de stadspatij purmerend bestaad en men liever niet Groep Hop Purmerend in het team wilt hebben om de mistoestanden binnen de buurt aan het daglicht te brengen.

De verdachte die zijn moeder heeft vermoord heeft de opleiding gehad binnen de instelling die u als burger niet te zien krijgt maar wel veel (zorg) en belasting centjes voor moet betalen. Hoeveel schade claims gaat er naar de wethouder jeugdzorg die denkt dat alle partijen die hem steunen op een roze wolk leeft. Groep Hop Purmerend heeft de kennis maar kreeg net geen zetel om de kennis de delen met de raad.

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

 

 

 

 

 

 

Gaarne uitleg Wethouder Purmerend die straks een schadeclaim aan zijn broek krijgt die wel eens in de miljoenen kan lopen wegens verborgen valkuilen. Heeft de raad hier over na gedacht terwijl men de wethouder steunde, vluchten kan niet meer.

Zoek de verschillen in de huis van de moeder die werd vermoord door een opgeleiden TBS patiënt  Met in  de hoofdrol Rentray , Leger des Hel Gemeente Purmerend , Stichting Mee. Raad voor de Kinderdieven. William Schrikker Groep. indicatie vervalser mede schuldig aan moord Jeugd zorg Amsterdam met hun gordel advocaat lam geslagen die ik nu als veerslagever vragen gaat stellen hoe zij in het leven staat als kinderen gevaar lopen.

shame on you

 

 

 

De redactie laat zien hoe het Beest (verdachten ) zijn moeder geestelijk kapot maakt en tot gevolg leed dat zij met 32 messteken namens de rentray  met de burgervader die geen IBS maatregel durfde af te dwingen… Maar als je steun hebt van de stadspartij krijg je ook de steun van Groep Hop Purmerend maar sta voor je burgers.

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

 

 

 

 

 

 

 

Zoek de verzhillen

Advertenties

Reacties zijn gesloten.