Deel twee moordmachines worden gemaakt in instellingen.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Kinderen werden uit huis gehaald omdat dit een geldbedrag opleverde van 150.000 Euro per kind kassa.
Wat zet je daar tegen over als instelling met de aannemer Jeugdzorg BV die zelfs in curaçao stikt van de BV , je zou zeggen heel Curaçao zit aan de infuus van jeugdzorg.

https://andreblogt.wordpress.com/2011/04/18/jeugdzorg-bvtjes-in-curacao/

Dhr. Fleere stelde daar ooit eens vragen over aan Jeugdzorg Nederland

Jan-Dirk Sprokkereef

Jan-Dirk Sprokkereef

 

De PVDA Partij voor de armoede lachte als een boer met kiespijn.
Hij had geen tegen woord en zijn rode hoed werd als maar (bloed) rood met de gedachten dat onder zijn verantwoordelijkheid een moeder met 32 messteken om het leven is gebracht.
Maar deze brave bost gaat zaken doen met de Gemeente Purmerend om de buit binnen te halen, wat de wethouder niet weet dat hij ook verantwoordelijk is voor mistoestanden door jeugdzorg CDA Purmerend heeft alle partijen in Purmerend overtuigd dat alles op de rit zit. Dat kan nog wel eens een hete winter worden.

Rechter die gesprekken had met Jeugdzorg Amsterdam?
Wanneer worden ouders bij deze gesprekken betrokken?
Gemeente Purmerend Krijgt Steun van PVDA dat had Groep Hop Purmerend wel vernomen in een gesprek een op een.
PVDA Purmerend zal de klanken van Groep Hop Purmerend zeker gaan voelen. Men zal kritisch zijn en Jeugdzorg hoog op de pijnbank leggen niet functioneren dan zullen zij als eerste het vertrouwen opzeggen in Jeugdzorg Amsterdam.

Gemeente Purmerend mist de kennis van de Partij Groep Hop die op alle Gemeentelijke niveaus de sleutel was tot De juiste bezuinigingen en als enige gemeente het voorbeeld had kunnen zijn voor het landelijk beleid. De antwoorden was we misten Groep Hop Purmerend in hun deskundigheid van afwezigheid?
Groep Hop Purmerend zal even vier jaar moeten wachten om wel de burgers te overtuigen dat zij wel het juiste beleid hebben op de bezuiniging op de WMO.
Jeugdzorg gaat over op een nieuwe naam omdat men veel te veel heeft gefaald en de burgers via een nieuwe naam probeert te binden.

TBS moordmachine

Bloed aan hun handen

 

 

 

 

 

 

 

Naam verandering betekend nog niet dat je verlost bent van oude zaken waar men heeft in gefaald?
Groep Hop Purmerend merkte dat de wethouder Jeugdzorg het college Purmerend niet heeft ingelicht dat er veel schade claims gaan worden ingediend die kans van slagen heeft. Wethouder moet weten dat hij wel een mooie verhaal kan afsteken en elke partij mee krijgt in zijn betoog , maar ook betekend dat het College toestemming geeft voor het falende uitvoering van Jeugdzorg Amsterdam.

10616326_692991130785243_4386574792652353032_n

10614088_766521163412556_299647671_n

megaclaim

Heeft Gemeente Purmerend met zijn Jurist die dacht dat hij de buit binnen had gehaald zijn hakken in het zand zetten en dacht deze buit heb ik binnen, wel overwegend na heeft gedacht dat het dossier gevoeliger is als dat men dacht. Je hebt immers de lusten maar ook de lasten zo werkt dat en is door Groep Hop Purmerend uitvoerig in wetskennis onder de partijen onder de aandacht gebracht.

Uitspraken van de rechtelijke macht in de zaak van Familie Fleere kan de wethouder wel eens zweet onder zijn oksels brengen.
Groep Hop Purmerend Wacht op het totalen Concept van de wethouder over Jeugdzorg Amsterdam. Wij blijven waakhond omdat wij nu al weten dat kinderen van Purmerend tussen wal en schip raken. Het budget zal flink worden overschrijden en wie gaat dit betalen?

Groep Hop Purmerend merkte dat kleine partijen niet mee tellen met de groten jongens. Men steekt flink onder de gordel.
Groep Hop Purmerend loopt stage om over 4 jaar klaar te zijn voor de grootte partij van purmerend.

1151001_617834708300886_541747449_n

Groep Hop Purmerend loopt niet weg voor verantwoordelijkheid.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.