Nieuwe Bestuursleden William Schrikker Groep Amsterdam.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Beste lezers.

William Schrikker Groep Amsterdam heeft nog nooit zoveel bestuursleden gewisseld als deze organisatie?

Erik Heijdelberg

Wist Dhr. Erik Heijdelberg de mistoestanden namens Justitie waar hij zeker als (Generaal) verantwoordelijk voor was hoe een kind getraind werd als TBS Patiënt.

General Director NIFP Netherlands Institute for Forensic Psychiatry and Psychology

Ministerie van Justitie
Slechte wijn hoeft geen vermelding.

Slechte wijn hoeft geen vermelding.

 

 

 

Voorzitter van Raad van Bestuur WSG

 

 

 

 

 

10616326_692991130785243_4386574792652353032_n 10614088_766521163412556_299647671_n

 

 

 

 

 

Je kan niet zeggen als Generaal ik was blind en kreeg geen signalen door?
Want wij als redactie hebben natuurlijk email van Justitie die wel degelijk ons als antwoord gaven dat er actie werd ondernomen?
Men heeft ook via de uitspraak van de rechtelijke macht gefaald op het beest ziek in zijn hoofd die zijn moeder 32 keer heeft neer gestoken omdat hij haar zat was?
Beste lezers de moeder werd gedwongen door instanties om het beest in haar huis te nemen, terwijl zij moord en brand schreeuwde dat dit niet meer toelaatbaar was.

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

 

 

 

 

 

 

 

 

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

 

 

 

 

 

 

Het leger vindt dit met gemeente Purmerend geen IBS maatregel waart? Waarom heeft men deze traject niet in gezet terwijl men wist dat het beest goed ziek in zijn bovenkamer was? Waarom koos moeder voor de veiligheid van haar andere kinderen om deze veilig onder te brengen bij de vader ?

De vader te maken kreeg met een moordpartij die zijn weerga niet kent en zijn leven in een klap veranderde.

http://www.koraalgroep.nl/site/loader/loader.aspx?DOCUMENTID=4769c906-482b-48c1-9e5d-c85f786ec2b4

Belangen ?

Belangen ?

 

Transactions
Mevrouw drs. P.J.E. (Petra) van Zuijlen RA
+ 31 (0)88-407 20 44
petra.van.zuijlen@nl.ey.com
Bestuurslid WSG

Benoeming Top Consultant bij Algemene Bestuursdienst

De ministerraad heeft besloten drs. M.P. (Marcel) van Gastel voor te dragen voor benoeming tot ABD TOP Consultant bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het voorstel daartoe is gedaan door minister Spies van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 20 april 2012.

De heer Van Gastel (1953) voert sinds oktober 2011 al opdrachten uit voor ABD Top Consult. Hiervoor was hij onder andere directeur-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en directeur-generaal van het programmaministerie voor Jeugd en Gezin. Eerder was hij raadadviseur bij het kabinet van de minister-president en hoofdinspecteur bij de Inspectie der Rijksfinanciën. De heer Van Gastel studeerde sociologie met als specialisatie arbeids- en organisatiesociologie.

De benoeming van de heer Van Gastel is tot stand gekomen via de procedure voor de toepmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

Ook een Generaal die zeker geïnformeerd moest worden dat een moordmachine zo gevaarlijk was die zijn moeder met 32 messteken om het leven bracht.

Je zou denken dat zo man van binnen uit de organisatie gaat reinigen en mensen die verantwoordelijk zijn voor de mistoestanden binnen op zijn kantoor ontbind en daarmee een stevige dialoog aan gaat hoe het zo ver heeft kunnen komen dat hier de William Schrikker Groep diep in heeft gefaald en van een kind van 14 jaar een moordmachine heeft gemaakt.

zie hier :  https://andreblogt.wordpress.com/2011/04/28/welke-mensen-zaten-achter-de-opsluiting-van-reinier/#more-192

https://andreblogt.wordpress.com/2011/04/23/klachten-tegen-de-william-schrikker-groep/#more-180

Zie Hier: https://andreblogt.wordpress.com/2011/04/18/jeugdzorg-bvtjes-in-curacao/#more-134

Helder tocht jeugd TBS faalt en dat is wel duidelijk zie hier: https://andreblogt.wordpress.com/2011/05/28/william-schrikker-groep-faalt/#more-321

Groep Hop heeft nog een bericht op de planken?
Wat gaat Stadspartij er aan doen na een geweldige uitspraak 18 maart 2011 :

Stadspartij: “Verminder aantal bestuurslagen in jeugdzorg”

Wij Willen graag Wethouder Mario Hegger nog even aan deze uitspraak herinneren.
Wie is hier nu de baas?
Wethouder van het CDA jeugdzorg of stadspartij die deze uitspraak deed 18 maart 2011 en Groep Hop tot zijn verbazing ziet dat de bestuursleden nog lekker warmpjes er bij zit en lijkt op zieltjes winnen zonder resultaat.

Wethouder Jeugdzorg Geoffrey Nijenhuis  heeft alles op de rit en alle partijen stemmen mee ? Dat word een hete winter.

http://purmerend.nl/sites/home/files/BIS/2014/februari/03c_beleidsplan_jeugdzorg_2014.pdf

Zie hier Groep Hop merkt dat van de uitspraak van stadspartij niks overblijft waarom niet ?

http://raad.purmerend.nl/sites/default/files/12.%2020131014-1097781-Pilot%20rechtstreeks%20verwijzen%20ambulante%20jeugdzorg.pdf

Helder en duidelijk er word niks weg gesneden in de TOP dat is duidelijk een proefballon van de stadspartij die natuurlijk wel VERANTWOORDELIJK blijft voor jeugdzorg zonder de zwarte piet toegespeeld te krijgen.

Er is een vrouw die haar leven hier voor heeft opgeofferd en wist dat zij het niet ging redden .
Zij heeft haar leven moeten bekopen omdat instellingen hebben gefaald zie uitspraak Rechtbank Haarlem.
Groep Hop Purmerend heeft signalen binnen gekregen dat op 6 januari 2015 een stille toch word gehouden voor deze geweldige vrouw die haar leven op het spel heeft gezet en heeft aan getoond dat instellingen waar de RAAD van Purmerend weer zaken mee doet weer van de subsidie taart mogen vreten, wat nou spreken in 2011 we gaan het aan pakken? Oproep aan de buurt om niet meteen zwart wit te denken maar er zullen toch wel buren zijn die zich in willen zetten om de stillen tocht met of gelen hesje in goede bannen te leiden.

 

Jeugdzorg

Jeugdzorg

 

 

 

 

 

Deze geweldige moeder heeft recht op een geweldige afscheid op 6 januari 2015. Dit heeft zij verdiend een moeder met een hart van GOUD.

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.