Speciaal voor Marlen Juana Garcia (Moeder) Moord.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Moord op 06-01-2014

06-01-2014 06-01-2015

Bloed aan hun handen

Moord op bestelling. Instanties hebben gefaald.

De nabestaande een geluksballon op ter nagedachte van hun dierbare moeder die niet had hoeven te sterven als de verantwoordelijke instanties geluisterd hadden naar de signalen die werden afgegeven.

Moeder die geloofde instellingen op hun blauwe ogen terwijl zij wisten dat Reinier Rivero Garcia in staat was mensen te vermoorden en stichting MEE mvr Tanja en Leger des Hel nep Agent Nep TBS begeleider niet in staat was moeder te beschermen tegen een beest, wat zijn taak wel was als (NEP) begeleide, moeder in een zeer gevaarlijke positie bracht. Dit had voorkomen kunnen worden, als verantwoordelijke Gemeente ambtenaar met zijn burgervader overleg hadden gehad en op dat moment met zij slappe houding een IBS maatregel had afgedwongen. Burgemeester Bijl had deze moord kunnen voorkomen als zijn onderdanen hun werk goed hadden uitgevoerd. De vraag aan de Burgemeester zal dan ook zijn was hij op de hoogte van de zieke toestand zoals dat naar voren kwam in de rechtbank Alkmaar? Blijkt dat niet het geval dan heeft de Gemeente ambtenaar verzwegen terwijl hij het wel geweten moest hebben, omdat de instellingen (deskundige) opgeroepen door de advocaat van het beest, verklaard hebben dat hij ziek in zijn hoofd was en eigenlijk geen raad met hem wisten?

Waarom is er geen actie op ondernomen, terwijl in de uitspraak duidelijk naar voren kwam dat het beest compleet ziek was in zijn hoofd en deze niet mocht terug keren in de Purmerendse samenleving? Burgemeester Bijl moest hier van geweten hebben en waarom niet ingegrepen?

Informatie was bekend over de geestelijke toestand van het beest die koelbloedig zijn moeder om het leven bracht.

Informatie was bekend over de geestelijke toestand van het beest die koelbloedig zijn moeder om het leven bracht.

moedermoord1 moordmoeder

Men kan hier wel voor weg duiken maar men wist hoe gevaarlijk de zoon was en niet in staat was om terug te keren naar zijn moeder.
Hoe is het mogelijk als de begeleider van het leger des Hel thuis de volgende kamer van het beest onder ogen komt en zelfs met de dood word bedreigt naar de politie stapt en geen maatregelen worden getroffen?

Zie hier de foto en nog werd er niet in gegrepen.

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

De verantwoordelijk Gemeente Ambtenaar met de rest van het falende team doen of hun neus bloed. Hoeveel last moet je van je geweten hebben, als je weet dat de moord op de moeder voorkomen had kunnen worden.
Zelfs in de gemeente raad worden er geen vragen gesteld of deze moord voorkomen had kunnen worden.

De nabestaande werden met veel emotie opgezadeld, wat ook vele kosten mee bracht. De instanties doken als ratten weg om hun bloedhanden te wassen in onschuld.
Maar steeds meer bewijzen komen naar boven, dat in deze zaak flink is gefaald.

Met deze geweldig show werd er stil gestaan bij het verlies van een geweldige moeder een geweldige vrouw die altijd klaar stond voor andere, een vrouw die samen met haar ex man op goede voet leefde en zelfs de kinderen uit veiligheid bij de vader bracht omdat de instanties en Gemeente de veiligheid niet kon waarborgen. Anders was het drama nog groter geweest.

Jeroen vermeulen

Moord

Rust zacht Marlen Garcia Cepero deze show heb je zeker van boven mee gekeken.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.