Officier van justitie klapt uit de school?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?

Mr Officier van Justitie Haarlem mvr Visser was in het gesprek de weg totaal kwijt en durfde de advocaat niet af te troeven tot het uiterste.
Zij was wel in staat om de nabestaande kapot te maken en vader te negeren waar slachtoffer hulp zijn vraagtekens bij zetten naar aanleiding van haar houding.
Dat gaf een omwenteling en krijgen officieren een cursus om goed om te gaan met de nabestaande weer is de familie naar meer dan 14 jaar met het beest die zijn moeder vermoord met 32 messteken een proefkonijn in de justitie proeftuin.Deze officier van justitie kan een voorbeeld nemen aan haar collega die wel durft te praten ben ook van mening dat deze officier ontheven  wordt en zij direct een baan krijgt bij groen voorziening onder leiding van bedrijfsleider zonder naam te noemen om een sprookjes bos te realiseren.

Pascale Bruinen

In het boek Mijn Eerste Lijk Is Gelukkig Vers krijgen we een kijkje in het hoofd van een vrouwelijke officier van justitie. Pascale Bruinen beschrijft haar gevoelens, emoties en twijfels. Ze laat zien dat een officier van justitie meer is dan die zwarte toga in de rechtszaal. Zo beschrijft ze haar nachtelijke piket diensten en het leiden van opsporingsonderzoeken van de politie. En waarom mocht ze zich gelukkig prijzen dat haar eerste lijk vers was?

Mr Visser u kunt hier nog een puntje aan zuigen.

http://www.rtl.nl/rtl-late-night/#!/335528/video/c90a8c9b-4618-05cf-7cb1-579dabec8e13-leed-door-loverboys-onvoorstelbaar-groot/

Jeroen vermeulen

Moord

Reacties zijn gesloten.