De DOOD van Marlen Garcia Cepero in beeld gebracht.

moord

faalt

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Tijd heeft de verslaggever rust genomen om goed na te denken wat is er mis gegaan op de dag van zes januari 2014 waar een zorgzame moeder om het leven word gebracht met 32 messteken, die bij de eerste messteek al fataal waren omdat haar zenuwenbaan geraakt was en zij bij deze steek in haar rug haar eerste steek door de moordenaar haar eigen zoon een kastplantje van had gemaakt zie hier op de foto gevangen in Vucht EBI.

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

Zij had geen schijn van kans en heeft met al haar macht gestreden tegen haar DOOD.

Maar soms komt er nieuws waar je niet van verwacht lees hier:  http://www.dichtbij.nl/waterland/112/artikel/4199771/politie-onderzoekt-gesjoemel-door-purmerendse-agenten.aspx?utm_source=Telegraaf&utm_medium=Crosspromotion&utm_term=Lijstartikel&utm_campaign=Telegraaf

Nu is Purmerend niet zo groot maar je mist wel wat dienders een heeft een prachtige Job gevonden bij Speurt terwijl hij met een buuragent in mijn tuin vol lof was over zijn (Politie) vak vreemd je gaat je droom vaarwel zeggen om werkzaam te worden voor Speurt een baan die eigenlijk bedoeld was voor  bedoeld was voor een persoon die nu werkzaam is voor het Leger des Hel, man man wat kan het gek lopen in de wereld. Als Journalist want daarvan opereer ik heb hem wat vragen gesteld die nog erg vaag zijn als het om de waarheid gaat.

De familie heeft inzicht gekregen, roep dan ook alle media op om deze informatie in te zien. Justitie was verantwoordelijk voor het monster die zijn moeder koelbloedig afslachten zonder berouw maar de officier van justitie Mvr. Visser zo veel kleuren in haar toga had zitten dat zij niet durfde door te pakken voor MOORD met voorbedachten raden omdat het beest namens het NFI geen sporen van drank of cocaïne behalve THC van cannabis gebruik? Wie zat hier achter om de zaak zo af te zwakken naar doodslag?

Dan mag je als vader het dossier in zien met slachtoffer hulp gekoppeld aan de officier van Justitie Mvr Visser en nog niet alles gezien van het dossier omdat men weet dat dit politiek Den Haag zeer gevoelig licht.

Uitspraak rechtbank Alkmaar.

IMG-20131210-WA0004

Politie betreed de woning wij wachten tot de agenten die dit volgen hun zelf kenbaar maken en zagen dat er spiegel scherven lagen op de bank en het huis door het beest achterlaten werd , waar moeder niet meer durfden te slapen en het beest in het politie team (hulpverleners) werd besproken wat men aanmoest met deze zieke geest?

IBS

Leger des Heils vindt dit geen IBS maatregel waard?

Vader heeft mijn zoon de gehele dag op het politie bureau gezeten voor een verklaring , de politie wilde de tijdslijn scherp stellen? Maar wat als je als vader ziet dat zijn verklaring gewoonweg is gewist? Ja mensen compleet gewist ik speel geen rol meer? Dan lees je dat Politie een DVD opnamen heeft van het beest, kan u vertellen die is ook verdwenen? Mvr van het slachtofferhulp kreeg het behoorlijk warm? Waar is deze DVD gebleven?

Wie zijn de achten die ook in onze zaak een rol hebben gespeeld?

Het beest draaide drie pitten gaskraan open en een branden om de boel totaal volgens de diender op te blazen?

16924_885104198240601_1007035472845852344_n

De tijd zal het leren dat de daders die de moet hadden om hun gesprekken af te stemmen bij de RC om zo moeder alles in haar schoenen te schuiven, nog wel eens van een koude kermis kunnen terugkomen.

 

Fijn als je leest dat de Darmen er uit lagen en totaal leeg gebloed was. Speciaal voor jullie.

 

GOD

Leger des Heils

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.